0,5 kg csmell apró kockákra vágva
1 tojás
1 doboz tejföl (2,5 dl)
só, bors
6 evőkanál liszt --> összekeverni
10-15 percig pihentetjük. Kanalnként forró olajba rakjuk, kissé lapítjuk, aranysárgára sütjük.
A spenótot forró sós vízbe dobjuk 5 percre. Leveles tésztát kihajtogatjuk, megszórjuk egy pici cheddar sajttal , rá a spenót , pici sóval, borssal szórjuk , rámorzsoljuk a feta saj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Apróra vágott vörös- és fokhagymán megpirítjuk a darált húst, amikor félkész, hozzáadjuk a fűszereket (só, bors, majoranna, oregánó, petrezselyem, fahéj, paprika). 2. Ha kész a...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA zsenge cukkiniket zöldségspagetti-készítővel hosszú, vékony csíkokra vágjuk. Egy lábasban sós vizet forralunk, és a felcsíkozott zöldséget 2,5-3 percig blansírozzuk benne. Köz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csípős-kolbászoshoz A kolbászt meleg víz alá tartjuk, majd könnyedén lehúzzuk a bőrét. A paprikát felkarikázzuk. A kolbászt kis darabokra tépkedjük, és aprítóba tesszük a hagy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű