0,5 kg csmell apró kockákra vágva
1 tojás
1 doboz tejföl (2,5 dl)
só, bors
6 evőkanál liszt --> összekeverni
10-15 percig pihentetjük. Kanalnként forró olajba rakjuk, kissé lapítjuk, aranysárgára sütjük.
A füstölt húst - lehetőleg tarját - előző nap (nem kuktában) lassú tűznél puhára főzzük, és a saját levében hagyjuk kihűlni. Velefőzünk 30 dkg vastag füstölt szalonnát bőre nélkül....
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Közepes1. A füstölt húst megmossuk (ha kemény, előző este beáztatjuk hideg vízbe), méretének megfelelő edénybe tesszük, és annyi hideg vizet öntünk rá, hogy éppen ellepje, majd fedő alatt...
Elkészítési idő: 2 ó 30 p Nehézség: KözepesA csirkemell filét kis kockákra vágjuk, majd serpenyőben kevés olajon megsütjük. Mikor már mindkét oldala fehér, sózzuk-borsozzuk, illetve hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, és így sü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombokat magyaros kukorica olajon – egy olyan edénybe amit később a sütőbe is be tudok tenni – előpirítom, majd tányérra szedem és félre teszem. A szalonnát felkockázom, a...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Közepes