1 db tisztított nyúl, kb. 5 dkg szalonna, burgonya, 2 db vöröshagyma.
A páchoz: 1 dl olaj, só, frissen őrölt bors, 1 kk. méz, 1 kisebb csilipaprika.
A nyulat megtisztítjuk, 4 részre vágjuk és csíkokra vágott szalonnával megtűzdeljük. Egy tepsibe negyedeljük a vöröshagymát és ha maradt szalonnánk, azt is beletesszük. A pác hozzávalóit összekeverjük, hozzáadjuk az aprított csilit, majd a húsokat beleforgatjuk. Rátesszük a szalonnás, hagymás alapra, mellé tesszük a kockára vágott burgonyát és fólia alatt puhára pároljuk. Ha megpuhult, levesszük a fóliát és pirosra sütjük.
A nyúl húst alaposan tisztítsuk meg daraboljuk fel.A vöröshagymát kockára vágjuk zsíron megpirítjuk majd sűrített paradicsomot és apróra vágott fokhagymát,többi fűszereket hozzáado...
Elkészítési idő: 2,5 ó Nehézség: NehézEz a készítési mód egyszerű, nem igényel tennivalót, és egy finom sült lesz a végeredmény. A nyulat feldarabolom és besózom. Egy tepsibe teszem. Felaprítok 3-4 gerezd fokhagymát, r...
Elkészítési idő: 1 - 30 perc Nehézség: KönnyűA nyulat kisebb darabokra vágjuk, és megmossuk. Az apróra vágott hagymát a zsíron megpároljuk, ráhelyezzük a nyulat, és jól átpirítjuk. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Sózzu...
Elkészítési idő: 4 Nehézség: KönnyűA nyulat felaprítjuk, jól megmossuk, és besózzuk. Állni hagyjuk legalább 1 órát, hogy a só bele ivódjon. Ezután bele forgatjuk a lisztbe, felvert tojásba, és zsemlemorzsába. Forró...
Elkészítési idő: 2 Nehézség: Könnyű