1 db tisztított nyúl, kb. 5 dkg szalonna, burgonya, 2 db vöröshagyma.
A páchoz: 1 dl olaj, só, frissen őrölt bors, 1 kk. méz, 1 kisebb csilipaprika.
A nyulat megtisztítjuk, 4 részre vágjuk és csíkokra vágott szalonnával megtűzdeljük. Egy tepsibe negyedeljük a vöröshagymát és ha maradt szalonnánk, azt is beletesszük. A pác hozzávalóit összekeverjük, hozzáadjuk az aprított csilit, majd a húsokat beleforgatjuk. Rátesszük a szalonnás, hagymás alapra, mellé tesszük a kockára vágott burgonyát és fólia alatt puhára pároljuk. Ha megpuhult, levesszük a fóliát és pirosra sütjük.
A nyulat kisebb darabokra vágjuk, és megmossuk. Az apróra vágott hagymát a zsíron megpároljuk, ráhelyezzük a nyulat, és jól átpirítjuk. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Sózzu...
Elkészítési idő: 4 Nehézség: KönnyűA nyulat felaprítjuk, jól megmossuk, és besózzuk. Állni hagyjuk legalább 1 órát, hogy a só bele ivódjon. Ezután bele forgatjuk a lisztbe, felvert tojásba, és zsemlemorzsába. Forró...
Elkészítési idő: 2 Nehézség: KönnyűKaninchenvorderläufe mit Salz und Kokosblütenzucker würzen. In einer tiefen Pfanne Butter und Olivenöl aufschäumen lassen. Die Vorderläufe anbraten. Zwiebeln und Knoblauch schäl...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A combokat bedörzsölöm sóval és fél óráig állni hagyom. 2. Egy tepsibe, vagy tűzálló tálba rakom, megszórom rozmaringgal és zúzott fokhagymával. 3. Ráöntöm a tejet és le...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz