1 kg cukor
1,5 l víz
6 szár citromfű
1.5 l vizhez tettem 1 kg cukor...alaposan össze főztem...lezárták a gázt. ..ment bele 6 szàrrol a levél. ..lefedve egy napig hagytam ázni. ..majd újra felfőztem...kifőzőtt üvegbe öntöttem..ment a dunsztba...nekem ezzel a módszerrel még van tavalyi levendula szirupom...nem romlik meg...ja és elég tömény kevés kell belőle
Boros Vali konyhája FC -on
A vízből és a cukorból szirupot főzünk, és kihűtjük. Összekeverjük a gyömbérrel, a citrom és a lime levével. Jégkockát adunk hozzá, majd felöntjük ásványvízzel (ízlés szerinti m...
Elkészítési idő: 5 percA narancsot és a citromot felszeleteljük, az őszibarackot és az almát hámozzuk, majd az előbbit szeletekre, az utóbbit kockákra vágjuk, végül mindezt egy bólésedényben óvatosan öss...
Elkészítési idő:A tojás sárgákat habosra keverjük,a porcukorral. Majd állandó keverés mellett hozzáadjuk a tejet,a csokoládét,majd az alkoholt.
Elkészítési idő: