xxx
feldarabolom a csirkemellet, és beledobálom a késes aprítóba, elkezdem pulzálva többször járatni.. eddig semmit nem rakok hozzá, majd megkapja a fűszereket, nálam fehér bors, fokhagymasó és hagymasó, csipet porcukor, 2 kanál zsír, mostanában csirkezsírt használok...ezzel alaposan megforgatom, had keveredjenek a fűszerek, majd adok hozzá 1,5- 2 dl jéghideg vizet...na ezzel nagyon alaposan járatom a gépet, konkrétan kapnom kell egy majdnem folyékony húspépet..... kiszedem az aprítóból és én ekkor keverem hozzá a kevés darabosra hagyott húst vagy ha éppen úgy akarom akkor zöldségeket.. ezt a szinte folyékony masszát kanalazom a présbe... lezárom .. és teszem a hűtőbe...majd egy magas falu fazekat veszek elő.. és abba állítom a prést... felöntöm vízzel és a legkisebb lángon 80 fokon 2-2,5 órát abálom.... ha így készül akkor nem maradhat száraz
A sajtot vékony szeletekre vágjuk. A tojásokat tálba ütjük, sózzuk, villával felverjük. A kenyereket egymás mellé tesszük, mindegyikre teszünk szeletelt sonkát, majd a sajtból (m...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA zöldséget megpároljuk,. A tejfelt, majonézt, mustárt összekeverjük, és a zöldségekhez adjuk. a kifőtt tésztára öntjük, és a tetejére tesszük a kisült szalonnakockákat, majd resze...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű