25 dkg vaj
20 dkg krémsajt
20 dkg sonka szalámi
3 főtt tojás
1 csapott evőkanál mustár
só, őrölt bors ízlés szerint
6 dr paprika, piros, sárga zöld
A vajat és a sajtot egy mixerrel alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a kockára vágott szalámit. A tojásokat nagylyukú reszelőn belereszeljük, ízesítjük sóval ,borssal és a mustárral. 1 paprikát is apró kockára vágunk, ezt is hozzáadjuk.
A paprikákat kicsumázzuk, és megtöltjük ezzel a töltelékkel. Pár órára hűtőbe rakjuk, majd vékonyan felszeleteljük.
A karfiolt rózsáira szedjük. Egy edénybe vizet engedünk, megsózzuk, beleöntjük a citromlevet és ebbe tesszük bele a karfiolrózsákat. A karfiolt forrástó számított 10 percig főzzük,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tojásokat 10 perc alatt keményre főzzük, hideg vízben hűlni hagyjuk, majd meghámozzuk. Az apró kockákra vágott sárgarépát, krumplit és a zöldborsót külön-külön kevés sós vízbe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit sós vízen megfőzzük, meghámozzuk, fél centiméter vastag karikákra vágjuk. Egy fél krumplit tegyünk félre. Tegyük egy tálba, és adjuk hozzá a finomra vágott lilahagymát....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElső lépésben tisztítsd meg, és mosd meg a spárgát. Ehhez törd le a szárát ott, ahol természetesen elpattan, és zöldséghámozóval hámozd meg a feje attól kezdődően, ahogy egy répát...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű