1 kg pulykamell
2 vörösbab konzerv
só, bors, fokhagyma
A pulykamellet vágd vékony szeletekre, dörzsöld be sóval, borssal, fokhagymával, majd 1-2 ek forró olajon hirtelen
süsd át mindkét oldalát. Tedd egy tálra, öntsd mellé a vörösbab konzerv tartalmát és már tálalhatod is.
Nagyon egyszerű, gyors és tápláló étel, amit a bab szénhidráttartalma miatt inkább ebédre fogyassz. Fehérjében
(növényi és állati) és rostokban bővelkedik, ezért nagyban támogatja a zsírégetést és izomépülést.
A cseréptálat fél órára vízbe áztatom. Közben a csirkecombokat a forgóknál bevágom, gyengén megsózom. A vöröshagymát karikára vágom, a lisztet összekeverem a pirospaprikával, a sóv...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA felaprított vöröshagymát olajon megdinszteljük. Beletesszük az őrölt paprikát, a tárkonyt, majd hozzáadjuk a felkockázott csirkehúst. Pirítás után felöntjük vízzel, hogy el...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA májakat leforrázzuk ,lecsöpögtetjük róla a vizet , félbevágjuk és mindegyiket betekerjük egy szalonnacsíkba.fogvájóval rögzitjük a bacon szeleteket Az ismert módon bepanírozzuk...
Elkészítési idő: 40 Nehézség: Könnyű1. A csirkemelleket ujjnyi csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel és ételízesítővel. 2. 5-6 evőkanál lisztből, a tojásokból, kevés tejjel és cs...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz