1 kg pulykamell
2 vörösbab konzerv
só, bors, fokhagyma
A pulykamellet vágd vékony szeletekre, dörzsöld be sóval, borssal, fokhagymával, majd 1-2 ek forró olajon hirtelen
süsd át mindkét oldalát. Tedd egy tálra, öntsd mellé a vörösbab konzerv tartalmát és már tálalhatod is.
Nagyon egyszerű, gyors és tápláló étel, amit a bab szénhidráttartalma miatt inkább ebédre fogyassz. Fehérjében
(növényi és állati) és rostokban bővelkedik, ezért nagyban támogatja a zsírégetést és izomépülést.
A csirkemellet ceruzavastag csíkokra vágjuk, megsózzuk, és néhány percet állni hagyjuk, majd megszórjuk liszttel. A megtisztított, jól megmosott burgonyát nyersen lereszeljük. A to...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA melleket kiklopfoljuk,sózzuk,borsózzuk. A puha vajat összekeverjük a felaprított újhagymával,és a petrezselyemmel. Bekenjük a csirkemelleket,feltekerjük,hústűvel rögzítjük. Sz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst felszeleteljük, majd a lisztet és a fűszereket összekeverjük. Beleforgatjuk a húsokat a lisztes keverékbe, közben a vajat megolvasszuk és egy tepsibe öntjük, beletesszük a h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet felszeleteljük, megsózzuk, borsozzuk, és a zúzott fokhagymával, olívaolajjal bedörzsöljük. Kb. fél óráig hűtőben pihentetjük, utána a zablisztben megforgatjuk. For...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű