kb. 60 dkg erős paprika
2 fej közepes vöröshagyma
3 közepes paradicsom
3 cikk fokhagyma
1/2 dl olaj
2 kávéskanál só
A felsorolt hozzávalókat együtt felteszem főni, mikor már szépen felpuhult a paprika hozzá öntöm a 1 dl balzsam ecetet, az evőkanál barna cukrot. Alaposan összefőzöm majd botmixerrel összetöröm. Ezután nagy méretű teaszűrőn átnyomkodom. Visszateszem a tűzre majd újra összerotyogtatom, de oda kell figyelni, hogy folyamatosan kevergessük, mert könnyen lekapódik.
Ha ezekkel megvagyunk kifőzött üvegbe rakom még mikor forró és lezárom, majd a fejük tetejére állítom az üvegeket és jöhet a száraz dunszt.
Az áttört juhtúrót keverd simára a vajjal, a mustárral és a Piros Arany krémmel. Tisztítsd meg a hagymát és a retket, majd reszeld le, és add hozzá a juhtúróhoz, és ha gondolod, só...
Elkészítési idő:A gyömbér nagyszerűen erősíti az immunrendszerünket, és különösen előnyösen hat akkor, ha megfáztunk vagy influenzásak vagyunk. A gyömbérben ugyanis vírus- és baktériumellenes ható...
Elkészítési idő:Vágjuk le a retek tetejét, majd egy kiskanállal kaparjuk ki a retek belsejét, majd az üregbe kanalazzunk 2-3 evőkanál mézet. Nem kell túl sok mézet rakni, mert a retek levet fog en...
Elkészítési idő: 1 napA tojássárgájákkal elkeverünk 2 ek cukrot és 6 ek tejet. A többi tejet felforraljuk a másik 2 ek cukorral. Mielőtt teljesen felforrna, gyorsan hozzákeverjük a cukros, tojásos teje...
Elkészítési idő: