Családireceptkönyv.hu

Piros arany Vali módra


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


piros paprika 2 kg szép
1-3 db csípős... ki hogy szereti
4 fej hagyma
5 db szép piros érett paradicsom
1,5 dl olaj
1 ek só

Elkészítés:


ezeket mindet feldarabolva egy nagyobb lábosba teszem... alaposan szét főzöm... botmixerrel mixelem... jó krémessé teszem... mehet vissza a tűzre... most már tenni kell rá egy fedőt mert fröcsög...felfőzőm... megint mixelem alaposan... mikor jó krémes mehet vissza a tűzre... addig főzöm kevergetve mig el nem érem a kivánt sűrűséget... kifőzőtt üvegekbe rakom...nekem a kamrába vannak... felbontás után hűtőbe kell tárolni...

Trükkök, tippek, praktikák:


Tartósító nélküli

Piros arany Vali módra

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Befőttek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Sült tea3
Sült tea3

Minden gyümölcsöt kis darabokra vágunk,az almát,körtét nem kell meghámozni,összekeverjük a cukorral és a fűszerekkel és magas falú tepsiben 220 fokon 45 percig sütjük,közben néhány...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Finom vaníliás őszibarack lekvár
Finom vaníliás őszibarack lekvár

Előkészítés: A barackot, megmossuk, meghámozzuk, kimagozzuk apróra vágjuk, és kimérünk belőle 900 g-ot. Elkészítés: A gyümölcsöt, a narancslevet és a Bourbon vanílis cukrot eg...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Olajban eltett juhtúró, olíva...
Olajban eltett juhtúró, olíva...

Mindent összevágni, olívaolajjal felönteni. 10 napig érlelődnek az ízek,aztàn citrommal és friss zsömlével ,de akàr egy szelet ràntothus mellé is jól passzol..

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar ketchup
ketchup

Egy kb 5-6 literes zománcozott edénybe beletesszük az apróra feldarabolt paradicsomot, paprikát, vöröshagymát,fokhagymát, zellert, babérleveleket és az 1 evőkanál sót. 1 óra hossza...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk