1 -2 nagyobb csicsóka
1 nagy fej cékla
1 -2 ek méz
1/2 citrom leve
1 ek darált dió
Cékla és csicsóka nyersen lereszelve és citrommal meglocsolva és mézzel megöntözöd. Szórsz rá egy kis darált diót .
légy kreatív, tehetsz rá magokat is, például fenyőmagot.
A süti aljából megmaradt a tepsibe a dió , azzal megszórtam és mézzel meglocsoltam, nagyon gazdaságos vagyok ám , semmit se pocsékolunk.Roppant egészséges étel , még anyum is megette. Egészségetekre , csináljatok ti is néha ilyet. Vigyázzatok az egészségetekre.A csicsókánk 100 féle remek hatása van. tudtátok?
A cukkinit besózzuk és kinyomkodjuk ha levet eresztett.Hozzá keverjük a tojást ,sajtot,a zúzott fokhagymát,és borsot,valamint annyi zsemlemorzsát ,hogy egy jól formázható masszát k...
Elkészítési idő:Sós vízben megfőzöm a tisztított spenótot, majd lecsepegtetem. Kivajazott tűzálló tálba rakom le rétegesen a palacsintákat és a spenótot. Ezután megolvasztok egy diónyi vajat egy...
Elkészítési idő:A zöldségeket megtisztítjuk és nagyobb darabokra vágjuk. A tepsi alját kikenjük az olvasztott vajjal, majd szétosztjuk rajta a zöldségeket (az étolaj azért nem annyira jó, mert ol...
Elkészítési idő: