2 evőkanál szójaszósz, 2 evőkanál citromlé, 2 evőkanál méz, 2 evőkanál paradicsomszósz, 2 mokkáskanál reszelt gyömbér, 1 kg csirkeszárny.
A gyömbért,citromlevet,szójaszószt,sót,összekeverem. Tálba rakom a húsit,és ráöntöm a pácot. Pár órát állni hagyom fedő alatt. Amikor már eleget állt,összekeverek 2 evőkanál mézet, 2 evőkanál szójaszószt,és adok hozzá a pácból 2 evőkanállal,majd megsütöm...
A sütőt melegítsd elő 200 fokra. A lisztet, paprikát, a sót és a borsot keverd össze. A húsokat forgasd bele a fűszeres keverékbe és tedd kiolajozott tepsibe. Keverd össze a mézet,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemelleket felszeleteljük, kiklopfoljuk, majd megsózzuk. Ráteszünk egy szelet sonkát és egy szelet lapkasajtot. Feltekerjük, majd hústűvel összetűzzük és lisztbe, majd mor...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy őzgerincformát kibélelünk bacon-nal, úgy, hogy túllógjon a forma peremén és a végeihez is tegyünk egyet-egyet kilógatva. Ezeket majd rá fogjuk hajtani a töltelékre. A pulykame...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombokat előző nap a hajlatnál csontig bevágjuk. Megszórjuk ételízesítővel. Az étel készítése előtt a savanyú káposztát egy léből kimossuk, ha nagyon savanyúnak érezzük....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű