2 evőkanál szójaszósz, 2 evőkanál citromlé, 2 evőkanál méz, 2 evőkanál paradicsomszósz, 2 mokkáskanál reszelt gyömbér, 1 kg csirkeszárny.
A gyömbért,citromlevet,szójaszószt,sót,összekeverem. Tálba rakom a húsit,és ráöntöm a pácot. Pár órát állni hagyom fedő alatt. Amikor már eleget állt,összekeverek 2 evőkanál mézet, 2 evőkanál szójaszószt,és adok hozzá a pácból 2 evőkanállal,majd megsütöm...
Indiai jellegû curry étel, melyhez a csíkozott csirkehúst fokhagymával, borssal pirítjuk. Hozzáadva a kefirt, fûszerezzük a speciális hozzávalókkal, és még egyszer összeforraljuk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFektessük egy tepsibe vagy tűzálló tálba a sóval bedörzsölt, megborsozott csirkehúst. Gyaluljuk le a cukkíniket, a hagymát, zölpaprikát és vágjuk vékony szeletekre a paradicsomot....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet megmossuk, apró kockákra vágjuk és befűszerezzük. Közben a brokkolit forrásban lévő vízbe helyezzük és (nem full puhára!!!) roppanásig főzzük. A hagymát szintén feld...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFelkockázom a hagymát és ameddig a csirkemellet felcsíkozom üvegesre pirítom. Hozzáadom a csirkemellet sózom borsozom fehéredésig pirítom. A jól átmosott medvehagymát felcsíkozom...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű