menu

Családireceptkönyv.hu

Beigli


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


7,0dkg liszt,15dkg cukor 2dkg élesztő 1 pohár tejföl 25dkg margarin ,só,2tojássárgája Töltelék:20dkg dió vagy mák 10dkg mák

Elkészítés:


20-25 perc pihentetés,3 gombócot készítünk.tetejére tojás sárgájaés ha megszárad utána fehérje tetejére persze megszurkálni.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Kínai gombás hús
Kínai gombás hús

A hús szeleteket sózzuk, borsozzuk és tepsibe rakjuk. A hagymát zsiron megpíritjuk. Beletesszük a májat és fehéredésig sütjük. Ezt rátesszük a húsra, megszórjuk gombával, bőven res...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Húslevesbe szaggatott töltelék
Húslevesbe szaggatott töltelék

A tojásokat egy mélytányérba beleütöm, hozzáadom a sót, a borsot és a zsírt. Egy villával jó alaposan szétnyomkodom benne a zsírt, hogy minél kisebb darabokban legyen benne. Hozzáa...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Hideg szőlőleves
Hideg szőlőleves

Lábosba tesszük és krumplinyomóval megtörjük a megmosott, leszemezett szőlőt. Ráöntünk 1,5 l vizet, beletesszük a cukrot, a sót, a teatojásba zárt fahéjat, szegfűszeget, és főzni k...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Tízperces pudingos meggyleves (Rupáner)
Tízperces pudingos meggyleves (Rupáner)

Egy kisebb lábosba beleöntjük a meggy befőttünket a levével együtt. Ha fagyasztott meggyel dolgozunk, akkor adjunk hozzá egy bögre vizet. Kezdjük el melegíteni, közben adjuk hozzá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk