menu

Családireceptkönyv.hu

IGAZI MÁJAS és VÉRESHURKA®


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


Alapanyag: Egy szép nagy malac. Minden húsfélét és belsőséget jól megfőzni „fejhús, tüdő, lép, vese, szív, máj, stb….” jól megdarálni.
3kg rizs, szemes bors, szegfűszeg, majoranna, kapormag

só,
Májas hurka: frissen őrölt szemes bors, majoranna, só, kapormag.
Véres hurka : frissen őrölt szegfűszeg, durvára őrölt szemes bors, kapormag, picit több só.

Elkészítés:


Az abalében jól megfőzzük a rizst és elosztjuk két részre
majd alaposan elkeverjük az anyaggal.
ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: Nagyon hosszú, de azért
ajánlott.

Jó étvágyat kívánok: Apucika drága

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Domonkos
Gazpacho
Gazpacho

A zöldségeket megpucoljuk és leturmixoljuk a zöldségalaplével együtt, majd minden hozzávalót hozzáadunk és hűtőbe tesszük

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Raffaelló
Raffaelló

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csicseriborsó-krémleves
Csicseriborsó-krémleves

A borsót, a citromlevet, a fokhagymát, olívaolajat és 4 dl zöldségalaplevet simára turmixolom – ha szükséges, alaplével hígítom, sózom és borsozom. Két órára hűtőbe teszem.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Bögrés piskóta,
Bögrés piskóta,

A tojásokat válasszuk ketté, a fehérjét tegyük egy tálba. A tojások fehérjéből a csipet sóval verjünk kemény habot, a hab akkor van kész, amikor kemény, és szép fényes. A tojássárg...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk