Családireceptkönyv.hu

IGAZI MÁJAS és VÉRESHURKA®


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


Alapanyag: Egy szép nagy malac. Minden húsfélét és belsőséget jól megfőzni „fejhús, tüdő, lép, vese, szív, máj, stb….” jól megdarálni.
3kg rizs, szemes bors, szegfűszeg, majoranna, kapormag

só,
Májas hurka: frissen őrölt szemes bors, majoranna, só, kapormag.
Véres hurka : frissen őrölt szegfűszeg, durvára őrölt szemes bors, kapormag, picit több só.

Elkészítés:


Az abalében jól megfőzzük a rizst és elosztjuk két részre
majd alaposan elkeverjük az anyaggal.
ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: Nagyon hosszú, de azért
ajánlott.

Jó étvágyat kívánok: Apucika drága

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Zabpelyhes süti
Zabpelyhes süti

A tojások sárgáját a vajjal, a mézzel, rummal (aromával) és a cukorral habosra keverjük. A zabpelyhet serpenyőbe tesszük, meghintjük egy kis porcukorral, megpirítjuk, majd ledarálj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Hideg joghurtos uborkaleves - Recept a forró napokra
Hideg joghurtos uborkaleves - Recept a forró napokra

Az uborkát lereszeljük egy nagyobb lyukú reszelőn, hozzáöntjük a fokhagymás, kapros joghurtot, végül a vizet. Tetszés szerint tehetünk bele borsot, kis citromlevet, sőt az ínyencek...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Bazsalikomos őszibarackleves
Bazsalikomos őszibarackleves

Az őszibarackot a vízzel, a citromlével és a bazsalikomlevelekkel együtt egy lábasba tesszük. Néhány percig főzzük. A tűzről levéve botmixerrel pürésítjük, a mézzel édesítjük, végü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Feketeerdő szelet:
Feketeerdő szelet:

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk