Alapanyag: Egy szép nagy malac. Minden húsfélét és belsőséget jól megfőzni „fejhús, tüdő, lép, vese, szív, máj, stb….” jól megdarálni.
3kg rizs, szemes bors, szegfűszeg, majoranna, kapormag
só,
Májas hurka: frissen őrölt szemes bors, majoranna, só, kapormag.
Véres hurka : frissen őrölt szegfűszeg, durvára őrölt szemes bors, kapormag, picit több só.
Az abalében jól megfőzzük a rizst és elosztjuk két részre
majd alaposan elkeverjük az anyaggal.
ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: Nagyon hosszú, de azért
ajánlott.
Jó étvágyat kívánok: Apucika drága
A tejet kimérjük egy edénybe. Folyamatos melegítés és kavargatás mellett hozzáadjuk a nutellát, a vaníliarúd kikapart belsejét és megvárjuk amíg felolvad a tejben a mogyorókrém....
Elkészítési idő:A kínai kelt vékonyra gyalulom, sózom, elfelejtem. A tésztavizet felteszem forralni. A csirkemellet felcsíkozom, a megpucolt és csíkokra vágott hagymával sütni kezdem a pici...
Elkészítési idő: 40 perc1A meggybefőttet lecsöpögtetjük, felöntjük rummal. Két órát állni hagyjuk. 2A nagyobbik mennyiségű tejet elkezdünk melegíteni, belekapargatjuk a vaníliarudat. Gesztenyekrémleves...
Elkészítési idő: