25-30 dkg sajt, 1 tojás, 1 ek liszt
! Kb. 25.30dkg sajtot kislyukù reszelőn lereszelünk, hozzáadunk 1tojást es 1evőkanál lisztet! Golyòkat formálunk belőle, (nedves kézzel, h rátapadjon a zsemlemorzsa! ) a golyòkat zsemlemorzsába forgatjuk es forrò olajban megsütjük
PÁROLÁS....... Mindig rövid lében végezzük. A hús- vagy főzelékféle szinte a saját levében, gőzében párolódik puhára..Ezért a párolás legfontosabb szabálya például párolt hús kész...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összedolgozzuk. Sós vízbe szaggatjuk, megfőzzük, leszűrjük. Tojásos variáció: A megfőtt nokedlit tepsibe rakjuk, ráöntünk 4-5 tojást. Megsütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHagyományos ham and eggs-t készítünk. Az olajat egy serpenyőben felmelegítjük. Beletesszük a bacon szeletet, megsütjük mind a két oldalát. Ráütjük a tojásokat, kicsit megsózzuk, és...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű