menu

Családireceptkönyv.hu

Sajtgolyó


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


25-30 dkg sajt, 1 tojás, 1 ek liszt

Elkészítés:


! Kb. 25.30dkg sajtot kislyukù reszelőn lereszelünk, hozzáadunk 1tojást es 1evőkanál lisztet! Golyòkat formálunk belőle, (nedves kézzel, h rátapadjon a zsemlemorzsa! ) a golyòkat zsemlemorzsába forgatjuk es forrò olajban megsütjük

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Fagylalt
Fagylalt

A tejszínből nagyon kemény habot verünk. A joghurtot a turmixgép poharába öntjük, rászórjuk a cukrot, a vaníliás cukrot, a sót, valamint a reszelt citromhéjat, majd az egészet egy...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Ildikó
KONYHAI KISOKOS..maradék étel felhasználása
KONYHAI KISOKOS..maradék étel felhasználása

FŐTT HÚS Felhasználhatjuk tölteléknek, készíthetünk belőle pástétomot vagy különböző ízesítéssel friss, önálló ételt vagy főzelékre feltétet. Fontos, hogy erőteljesebben ízesítsük...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Csaba
Natúr joghurt
Natúr joghurt

Ha házi tejből készül, akkor felforraljuk a tejet, és visszahűtjük 40 fokra. Én 3,5 %-os bolti tejből csináltam, így nem kellett forralni csak kb 40 fokig melegíteni. Sterilizált...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Burgonyaropogós Tupper
Burgonyaropogós Tupper

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk