8 tojás sárgája
30 dkg cukor
6 vaníliás cukor
15 dkg margarin
9 púpos kanál liszt
1 l tej
8 tojás sárgáját, 30 dkg cukorral és 6 vaníliás cukorral és 15 dkg margarinnal habosra keverünk. 9 púpos kanál lisztet és a tojások felvert habját is belekeverjük, majd felöntjük 1 l tejjel. Zsírozott, lisztezett tepsibe öntjük (22x36 cm) és HIDEG sütőbe tesszük! Alacsony hőfokon 1-1,5 óráig sütjük. A sütőt közben ne nyitogassuk! Ha a teteje már szép aranyszínű, akkor megsült.
A rétegek sülés közben válnak el, attól lesz ilyen: felül piskóta, alatta a krém.
A barackokat megpucoljuk, a magot eltávolítjuk. 2 darabot apró kockára vágunk, és félretesszük a díszítéshez, tálaláshoz. A többi megmaradt barackot nagyobb darabokra vágva egy faz...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA gyümölcsöt lábasba szórjuk, és felöntjük kevés vízzel, hozzáadjuk a fűszereket. Kevés ideig főzzük, majd átturmixoljuk. A pudingport kevés vízzel csomómentesre kavarjuk, majd l...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűElkészítése: A tészta alapanyagait – a liszt kivételével – gőz felett habosra keverjük, majd belegyúrunk 30 dkg lisztet. Két lapot sütünk belőle egy 25×39 cm-es tepsi hátán....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű