Családireceptkönyv.hu

Intelligens krémes


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


8 tojás sárgája
30 dkg cukor
6 vaníliás cukor
15 dkg margarin
9 púpos kanál liszt
1 l tej

Elkészítés:


8 tojás sárgáját, 30 dkg cukorral és 6 vaníliás cukorral és 15 dkg margarinnal habosra keverünk. 9 púpos kanál lisztet és a tojások felvert habját is belekeverjük, majd felöntjük 1 l tejjel. Zsírozott, lisztezett tepsibe öntjük (22x36 cm) és HIDEG sütőbe tesszük! Alacsony hőfokon 1-1,5 óráig sütjük. A sütőt közben ne nyitogassuk! Ha a teteje már szép aranyszínű, akkor megsült.
A rétegek sülés közben válnak el, attól lesz ilyen: felül piskóta, alatta a krém.

Intelligens krémes

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Hegedűs Anna kalácsa
Hegedűs Anna kalácsa

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Brokkolikrém Ilusi
Brokkolikrém Ilusi

Brokkolit sós vízben puhára főzzük.leszűrjük ,lecsöpögtetjük,összetörjük villával,vagy mixerrel ,még melegen reszelünk bele sajtot,hogy beleolvadjon,teszünk hozzá majonézt,tejfölt,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fokhagymakrém leves
Fokhagymakrém leves

Kevés olajon megpirítjuk a vöröshagymát, hozzáadjuk a lisztet és a lereszelt fokhagymákat (vöröshagymás-fokhagymás rántás). Feloldjuk a húsleveskockát a vízben és felöntjük vele a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anna
Gyümölcsleves
Gyümölcsleves

A gyümölcsöt megpucoljuk, összevágjuk. Vízben feltesszük főni. Ha konzerv, a levét is felhasználjuk. A cukrot, 1 vaníliás cukrot, fahéjat, szegfűszeget beletesszük, felforraljuk. A...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk