- méz
- almaecet
- citromlé
- fahéj
Meleg (de ne forró) vízben jól keverj el két evőkanál mézet, két evőkanál ecetet (lehet almaecet is), két evőkanál citromlevet, és egy csipet fahéjat. Húzd le egyben, és egy órán belül elejét veszed a betegségnek
2 db jól záródó, literes dunsztosüveget jól kimosunk. A diót alaposan megmossuk, vékonyan felszeleteljük (gumikesztyűben, mert különben jól megfogja a kezet). A hozzávalókat igaz...
Elkészítési idő: 30 percA tojáslikőrhöz fölforrósítunk 4 dl tejszínt a félbevágott vaníliarudakkal együtt. Habosra keverjük a tojássárgákat a maradék tejszínnel és a porcukorral. A forró tejszínt folytono...
Elkészítési idő:1. A tejet és a tejszínt összeöntjük a félbevágott vaníliarúddal, és a hozzávalók között szereplő első, kisebb mennyiségű porcukorral, majd felforraljuk, majd félretesszük. 2. A t...
Elkészítési idő: 20 perc