Tészta
220 gr liszt
1 evk cukor
100 gr puha vaj
50 gr víz
csipet só
Töltelék:
erdei gyömülcs
van.cukor
fahéj
Tészta hozzávalóit késes darálóban összezúzzuk. Kerekre kinyújtjuk egy papíros sütőlapra. Közepére halmozzuk a gyümölcsöt. A szélét körbe ráhajtjuk. A szélét lekenjük mascarponés egész tojással. 175°C-on légkeverésesen kicsit barnára sütjük. Újra lekenjük a széleket és megszórjuk szeletelt mandulával a széleket és visszatoljuk a sütőbe pár percre.
Bármilyen gyümölccsel meg lehet csinálni, pl almás fahéjas
A margarint simára keverni a porcukorral és a vaníliás cukorral. Ezután hozzákeverni a túrót is. A Hulalát kemény habbá verni, majd apránként, óvatosan a túrós-krémhez keverni....
Elkészítési idő:A tejszínt kemény habbá verjük, és felhasználásig a hűtőbe tesszük. Összekeverjük a tejfölt a porcukorral, belereszeljük a citromok héját és belefacsarjuk a levét. Az elkészült...
Elkészítési idő: 1 óraElkészítés: A sütőporos lisztet a vajjal elmorzsoljuk, hozzákeverjük a cukrot, majd a tojássárgával tésztává gyúrjuk, ha kell még tejföllel lazíthatjuk. 15 percre tegyü...
Elkészítési idő: