Tészta
220 gr liszt
1 evk cukor
100 gr puha vaj
50 gr víz
csipet só
Töltelék:
erdei gyömülcs
van.cukor
fahéj
Tészta hozzávalóit késes darálóban összezúzzuk. Kerekre kinyújtjuk egy papíros sütőlapra. Közepére halmozzuk a gyümölcsöt. A szélét körbe ráhajtjuk. A szélét lekenjük mascarponés egész tojással. 175°C-on légkeverésesen kicsit barnára sütjük. Újra lekenjük a széleket és megszórjuk szeletelt mandulával a széleket és visszatoljuk a sütőbe pár percre.
Bármilyen gyümölccsel meg lehet csinálni, pl almás fahéjas
A kicsit megolvasztott margarint a porcukorral kihabosítjuk. A tojásokat egyenként belekeverjük. Majd belekeverjük a mézet és a tejet is. Végül a sütőporral elkevert lisztet....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókból tésztát gyúrunk, és 3 lapot sütünk.A tejet a liszttel,pudinggal összefőzzük, kikeverjük a margarinnal és a cukorral, majd 2 egyenlő részre osztjuk. Az egyik felébe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTojást elkeverni a cukorral, lassan adagolom hozzá az olajat. Belekeverem a lisztet, a tejet, szódabikarbónát, almát hámozva kis darabokra vágva, diót, csokit, fahéjjal jól össze...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű