Családireceptkönyv.hu

Ketchup (Iván Zsuzsi)


Írta:

Adag: 1
Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


Paradicsom

Elkészítés:


Paradicsom

Trükkök, tippek, praktikák:


40 dkg alma
1 dl 10 %°os ecet
3-4 tk pektin (cukorban keverve)
Nem kell pirospaprija

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Szendvicsuborka télire
Szendvicsuborka télire

. Addig egy nagyobb edénybe mérek 2 csésze világos nádcukrot, 1 csésze 20 %-os ecetet, 1 csésze almaecetet, 1 csésze vizet, 3 teáskanál mustármagot, 2 teáskanál koriander magot és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Paprika káposztával töltve
Paprika káposztával töltve

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Fokhagyma savanyúság különlegesség
Fokhagyma savanyúság különlegesség

A fokhagymafejeket megtisztítjuk. A bort, a borecetet, kevés vizet, a cukrot, a babérlevelet, az egész borsot, 1 kávéskanál sóval összekeverjük, és felforraljuk. A fokhagymát a for...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Ecetes szilva savanyúság télire (Sóbors)
Ecetes szilva savanyúság télire (Sóbors)

A szivlát kimagozva szorosan rakjuk üvegbe. A vizet az ecettel,a fahéjjal és szegfúszeggel a cukorral és sóval forraljuk egybe, majd öntsük az üvegbe rakott gyümölcsre. Mehet rá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk