Paradicsom
Paradicsom
40 dkg alma
1 dl 10 %°os ecet
3-4 tk pektin (cukorban keverve)
Nem kell pirospaprija
1. A zöldségeket megmosom, és tisztítom darabolom tetszőlegesre 2. A zöldségeket mély keverőtálba teszem és megszórom kilónként 1 csapott evőkanál sóval. 3. Kicsit állni hagyom...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA szivlát kimagozva szorosan rakjuk üvegbe. A vizet az ecettel,a fahéjjal és szegfúszeggel a cukorral és sóval forraljuk egybe, majd öntsük az üvegbe rakott gyümölcsre. Mehet rá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű24 órát állni hagyni, néha átforgatni, majd sterilizált üvegbe tölteni Hidegen, mint a káposzta salátát
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát amilyen vékony szálakra csak tudjuk, felaprítjuk. Nem sózzuk be előre, és nem csavargatjuk! Az olajat megforrósítjuk, beletesszük a cukrot és hagyjuk aranyszínűre ka...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Közepes