menu

Családireceptkönyv.hu

Ketchup (Iván Zsuzsi)


Írta:

Adag: 1
Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


Paradicsom

Elkészítés:


Paradicsom

Trükkök, tippek, praktikák:


40 dkg alma
1 dl 10 %°os ecet
3-4 tk pektin (cukorban keverve)
Nem kell pirospaprija

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Erika
Kimchi 2.
Kimchi 2.

1. A zöldségeket megmosom, és tisztítom darabolom tetszőlegesre 2. A zöldségeket mély keverőtálba teszem és megszórom kilónként 1 csapott evőkanál sóval. 3. Kicsit állni hagyom...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Ecetes szilva savanyúság télire (Sóbors)
Ecetes szilva savanyúság télire (Sóbors)

A szivlát kimagozva szorosan rakjuk üvegbe. A vizet az ecettel,a fahéjjal és szegfúszeggel a cukorral és sóval forraljuk egybe, majd öntsük az üvegbe rakott gyümölcsre. Mehet rá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Céklás káposzta--remek!
Céklás káposzta--remek!

24 órát állni hagyni, néha átforgatni, majd sterilizált üvegbe tölteni Hidegen, mint a káposzta salátát

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Judit
Vörösboros párolt lilakáposzta
Vörösboros párolt lilakáposzta

A káposztát amilyen vékony szálakra csak tudjuk, felaprítjuk. Nem sózzuk be előre, és nem csavargatjuk! Az olajat megforrósítjuk, beletesszük a cukrot és hagyjuk aranyszínűre ka...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk