menu

Családireceptkönyv.hu

Ketchup (Iván Zsuzsi)


Írta:

Adag: 1
Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


Paradicsom

Elkészítés:


Paradicsom

Trükkök, tippek, praktikák:


40 dkg alma
1 dl 10 %°os ecet
3-4 tk pektin (cukorban keverve)
Nem kell pirospaprija

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Csemege uborka hideg vízzel eltéve
Csemege uborka hideg vízzel eltéve

Az uborkákat alaposan mossuk meg. Rakjuk tisztára mosott üvegekbe, aminek az aljára tettük a fűszereket. Én az uborkákat hosszában negyedekre vágtam, mert úgy több fért az üvegbe,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Kakukkfüves savanyított karfiol
Kakukkfüves savanyított karfiol

A karfiolt rózsáira szedem, megmosom és papírtörlőre teszem. A fokhagymát megpucolom, majd a paprikával és a kakukkfű ágakkal alaposan megmosom és ezt is papírtörlőre helyezem....

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Zsuzsa
Kovászos uborka készítése
Kovászos uborka készítése

10-15 cm hosszúságú, friss, hamvas uborkát vásárolunk. Az uborkát kefével, többször váltott vízben megmossuk, leöblítjük, tiszta papírra vagy ruhára szétrakjuk, leszárítjuk. Az ubo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Káposztával töltött paradicsom-paprika
Káposztával töltött paradicsom-paprika

1. Szép nagy paradicsompaprikák tetszés szerinti mennyiségben, kemény, friss fejes káposzta azonos súlyban, literenként 2 dl 10%-os ecet, 5 dkg cukor, 2,5 dkg mustármag, 1 dkg kori...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk