1 közepes alma
2 ek zabpehely
2.5 dl tej
1 kk méz
fél citrom
csipet fah
A tejet a zabpehellyel egy edénybe tesszük, és pár percig főzzük vagy mikrózzuk (nagyobb edényt használjunk a mikrózás esetén, hogy ne fusson ki.)
Az almának eltávolítjuk a magházát és héjával együtt feldaraboljuk. A citrom héját hozzáreszeljük, a levét ráfacsarjuk az almára, meghintjük egy csipet fahéjjal és hozzáadunk egy kiskanál mézet.
Hozzáadjuk a kihűtött zabpelyhes tejet és habosra turmixoljuk.
Mindent összeturmixolunk.
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű1. A tejszínt habbá verjük és hűtőbe tesszük 2. Egy lábosba öntjük a cukrot, a kakaóport, a vanília aromát, a sót, valamint a vizet. Gyakori kevergetés mellett forralunk rajta egy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű