1 szelet friss ananász
1,5 dl vörösbor
1 evőkanál citromlé
1 dl fekete tea
1 teáskanál rum
Édesítőpor
Elkészítés: Kockákra vágunk 1 szelet friss ananászt. Megszórjuk édesítőporral, ráöntünk 50 ml vörösbort, és 1 órát állni hagyjuk. Felforralunk 1 dl vörösbort, és 1 evőkanál citromlével, édesítőporral ízesítjük. Az ananászt pohárba szórjuk, felöntjük a borral, 1 dl forró fekete teával és 1 teáskanál rummal.
A körtét vágjuk kisebb darabokra, majd a többi hozzávalóval együtt turmixoljuk össze.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cidert öntsük egy lábasba, melegítsük fel, de ne forraljuk. A narancsot hámozzuk meg, negyedeljük fel. Adjuk a fűszereket, a cukrot és a gyümölcsöt a ciderhez, vegyük le nagyon...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKeverd össze a tejet a kakaóval és melegítsd fel. Forrás előtt tedd bele a csokoládét és a fűszert. Ha felforrt, vedd le a tűzről. Melegen, tejszínhabbal fogyasztható.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűRakjunk jégkockákat a long drinkes pohárba, töltsük rá a narancslevet, majd adjuk hozzá a likőrt és a vodkát, végül pedig óvatosan engedjük rá az áfonyalevet. Díszítése történhet n...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű