1 szelet friss ananász
1,5 dl vörösbor
1 evőkanál citromlé
1 dl fekete tea
1 teáskanál rum
Édesítőpor
Elkészítés: Kockákra vágunk 1 szelet friss ananászt. Megszórjuk édesítőporral, ráöntünk 50 ml vörösbort, és 1 órát állni hagyjuk. Felforralunk 1 dl vörösbort, és 1 evőkanál citromlével, édesítőporral ízesítjük. Az ananászt pohárba szórjuk, felöntjük a borral, 1 dl forró fekete teával és 1 teáskanál rummal.
A murvaleveleitől és szárától megfosztott, leöblített hársfavirágot tegyünk egy nagy befőttesüvegbe.Öntsünk rá 1 liter vodkát, és tegyük rá a fedelét. Folyamatosan változik majd...
Elkészítési idő: 6 hónap Nehézség: KönnyűTavasszal, a friss világos zöld hajtásokat kell lecsippenteni az ágak hegyéről. Mindenféle fenyő hajtása jó, kivéve a tiszafa!!! Én le szoktam szitán öblíteni, és jól lecsöpögtetni...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fehér csokoládét göz felett felolvasztjuk. Majd egy tálba hozzá adjuk a cukrot, tojást, tejszín felét és addig keverjük amig szép sima lesz. Adjuk hozzá az Amaretto-t és hagyjuk...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűAz epret megtisztítjuk és feldaraboljuk. A cukorral és a vízzel felfőzzük, míg az eper puha nem lesz. Szétpaszírozzuk és hagyjuk kihűlni. A citromot kifacsarjuk és ízlés szerint h...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű