Családireceptkönyv.hu

Bélisz


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


20 dkg cukor
1 nagy csomag capuccinó
4 dl tejszín ( lehet főző)
2 dl tiszta alkohol

Elkészítés:


A cukrot megpirítjuk felöntjük 2 dl vízzel és forraljuk míg elolvad a cukor.
Beletesszük a capuccinót, a tejszínt és felfőzzük, ha kihűlt beletesszük az alkoholt is.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Italok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Limoncello - citromos olasz likőr
Limoncello - citromos olasz likőr

Egy tucat alig érett citromot hámozz meg úgy, hogy csak a sárga rész jöjjön le róla. Egy üvegbe nyomorgasd bele őket, és 1 liter vodkával öntsd fel az egészet. Hagyd így állni ké...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Görög frappé
Görög frappé

Egy befőttes üvegbe teszek egy kanál kávét, egy kanál cukrot, annyi vizet hogy ellepje, jó habosra rázom, majd a pohárba helyezett jégkockára öntöm. Felöntöm tejjel, majd a marad...

Elkészítési idő: 5 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Mamika
Levendulás limonádé
Levendulás limonádé

A tűzről levéve beletesszük a levendulát, és 10 percig áztatjuk a cukros vízben. Végül kiszedjük a levendulát, és hozzáöntjük a maradék vizet, és a citromlevet. Hagyjuk teljesen ki...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Baby Berry Basil Lemonade
Baby Berry Basil Lemonade

A bazsalikomot a tenyerünkben összecsapjuk, majd beletesszük a poharunkba, és bejegezzük a poharat. Ezután beleöntjük a hozzávalókat a szóda kivételével és felkeverjük, utána a szó...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk