1/8 tej,
100 g vaníliafagylalt,
20 g friss,
aprított szamóca,
2 cl szamócaszörp
tejszínhab
Turmixolás után tejszínhabbal és 1, friss szamócával díszíthetjük
4-5 dl valódi pálinkába fél dl mézet teszünk, és fűszereket: fahéjat, szegfűszeget, szegfűborsot, ánizst, citromhéjat, pici gyömbért. Összerázzuk, tároljuk, néhány hétig. Pár alka...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kétféle tejszínt és az összetördelt csokoládét, közepes lángon elkezdjük melegíteni, és addig főzzük, míg a csokoládé fel nem olvad, és az egész tejszínes keverékünk szép egynemű...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA narancsokat és a citromot nagyon vékonyan hámozd meg úgy, hogy a fehér rész ne maradjon rajtuk. Egy edényben forrald fel a vizet a gyümölcshéjakkal, a fűszerekkel, majd amikor el...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű