fél kg csirkemáj,
10-15 dkg zsír,
2 db paprika,
1 db paradicsom,
1 közepes fej vöröshagyma,
só,
bors,
szerecsendió.
A csirkemájat megtisztítjuk. A vöröshagymát elősütjük a zsíron, hozzáadjuk a darabolt paprikát és paradicsomot, majd amikor egy kicsit összesült, a májat is beletesszük, sózzuk, borsozzuk, szerecsendióval megszórjuk. Miután minden megsült, botmixerrel pépesítjük. Hidegen tálaljuk.
1. A tojásokat 10 perc alatt keményre főzzük, hideg vízben hűlni hagyjuk, majd meghámozzuk. Az apró kockákra vágott sárgarépát, krumplit és a zöldborsót külön-külön kevés sós vízbe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kemény tojásokat meghámozzuk, és egész apróra vágjuk. Ha van tojásvágónk, először keresztben, majd hosszában tesszük bele a hámozott tojást, akkor pont jó kis kockákra vágja.) Ös...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 Először a káposztát csíkozzuk fel. 2 A megtisztított répát nagy lyukú reszelőn reszeljük le és adjuk hozzá. Jól keverjük össze őket. 3 Először a porcukorhoz adjuk hozzá a só...
Elkészítési idő: 20 perc+120perc Nehézség: Könnyű