1 marék tökmag
1 marék szotyi
1 marék szezámmag
1 kk kókuszzsír
1 ek hidegen sajtolt lenmagolaj
1/2 kk majoranna
1 kk tiszta só
1/2 kk füstölt pirospaprika
1 késhegynyi őrölt kömény
1-2 kanálnyi forrásvíz
A magokat a picike kókuszzsíron addig pirítottam, amíg isteni illatuk lett Mikor kihűlt, sóztam, fűszereztem, és morzsásra aprítottam a lenmagolajjal. Pici forrásvizet öntöttem hozzá, ép csak annyit, hogy összeálljon ;)
Pirítóssal és kápia paprikával tálaltam :)
1. A cukkinit megmossuk, lereszeljük vagy gyaluljuk, megsózzuk, 10-15 percre félretesszük, majd kinyomkodjuk a levét. 2. Egy tálban összkevejük a cukkinit a tojással, a zúzott f...
Elkészítési idő: 1 óraA burgonyát és a hagymát meghámozzuk és felszeleteljük, ezt követően kiolajozott hőálló edénybe tesszük, sózzuk és borsozzuk és egy kevés olajat is öntünk rá. 10-12 percen át sütjü...
Elkészítési idő: 40 percA zöldbabot enyhén sós vízben roppanósra főzzük. ( kivéve a konzervet, amit a levétől lecsepegtetünk ). A finomra vágott hagymát az olajon megfonnyasztjuk, megszórjuk pirospapriká...
Elkészítési idő:Kiengedem a spenótot, és a leveles tésztát is kiveszem a hűtőből. A spenótot felforralom, és 10 percig főzöm, majd teljesen kihűtöm. Hozzáadom a ricottát, a reszelt parmezán sajtot...
Elkészítési idő: