Tészta: 2 cs gesztenyemassza,
1 kicsi rum,
25 dkg darált háztartási keksz,
10 dkg margarin,
15 dkg cukor,
Krém: 3 cs van puding,
1 liter tej,
8 ek cukor,
10 dkg margarin,
Tetejére: hulala tejszín
Tészta: a gesztenyemasszát összekeverjük a rummal, belekeverjük kekszet a margarint és a cukrot. Egy közepes tepsi aljára nyomkodjuk. Erre jön a krém. A pudingot a tejben megfőzzük. Ha kihűlt összekeverjük a cukrot a margarinnal és és a kihűlt pudinghoz keverjük, és a gesztenyés tésztára kenjük. A tejszínt habbá verjük és a krémre kenjük.
Csokireszelékkel díszítjük.
A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjéből kemény habot verünk. A sárgáját kikavarjuk az olajjal és a cukorral, hozzáadjuk a lisztet, a sütőpor is, majd belekeverjük a tojáshabot. K...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes♥ Először a kekszalapnak állunk neki. Ehhez a darált kekszet összegyúrjuk a mascarpone-val és 180 fokra előmelegített sütőben 10 perc alatt készre sütjük. Félretesszük és hagyjuk t...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesEgy edénybe tölts 3 dl vizet , sót , cukrot és forrald fel. Add hozzá a zsírt , ha teljesen felolvadt szórd bele a lisztet. Szüntelenül kevergetve addig főzd míg sima lesz, és az e...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA kicsit megolvasztott margarint a porcukorral kihabosítjuk. A tojásokat egyenként belekeverjük. Majd belekeverjük a mézet és a tejet, végül a sütőporral elkevert lisztet. Sütőp...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű