Tészta: 2 cs gesztenyemassza,
1 kicsi rum,
25 dkg darált háztartási keksz,
10 dkg margarin,
15 dkg cukor,
Krém: 3 cs van puding,
1 liter tej,
8 ek cukor,
10 dkg margarin,
Tetejére: hulala tejszín
Tészta: a gesztenyemasszát összekeverjük a rummal, belekeverjük kekszet a margarint és a cukrot. Egy közepes tepsi aljára nyomkodjuk. Erre jön a krém. A pudingot a tejben megfőzzük. Ha kihűlt összekeverjük a cukrot a margarinnal és és a kihűlt pudinghoz keverjük, és a gesztenyés tésztára kenjük. A tejszínt habbá verjük és a krémre kenjük.
Csokireszelékkel díszítjük.
A sütőt előmelegítjük 200 fokra, gázsütő esetén ez a hetes fokozattal egyenlő. Egy kisebb jénaiba belenyomjuk a 3 tubus sűrített tejet, majd vizet forralunk (sima forró víz a csapb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMelegítsük elő a sütőt 165 C-ra. 2 A tészta elkészítésével kezdjük a munkát. A hozzávalókat összegyúrjuk, majd hűtőbe tesszük 1-2 órára, utána könnyebb lesz vele dolgozni. A kih...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojássárgáját, tíz evőkanál porcukorral, hét evőkanál liszttel, egy késhegynyi sütőporral és három evőkanálnyi kakaóval jól összekeverünk, majd hozzáadjuk a kemény habbá vert toj...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA tojásfehérjét felverjük 8 dkg cukorral, a sárgáját másik tálkában krémesre keverjük 7 dkg cukorral és 3 evőkanál vízzel. Óvatosan, gépi habverő nélkül egybeforgatjuk az egészet....
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes