6 db tojás
6 evőkanál cukor
5 evőkanál liszt
1 sütőpor
1-2 evőkanál kakaópor
1-2 evőkanál darált dió
Krém:
4 dl tej
1 cs vanília puding
20 dkg vaj
20 dkg porcukor
2-3 dl Meggle cukrászhab (habtejszín)
mogyorókrém
vajas keksz
2 ek kakaópor
Piskótát sütünk a szokásos módon, kakaóporral és a darált dióval egy közepes méretű tepsiben. Ha megsült, még melegen megkenjük a mogyorókrémmel.
Amíg a piskóta sül addig megfőzzük a pudingot. A vajat a cukorral kikavarjuk. Amikor a puding picit hűlt, összekeverjük a két masszát. Kétfelé vesszük és az egyik felébe belekeverjük a kakaóport.
A piskótát megkenjük a vaníliás krémmel, kirakjuk a vajas keksszel, erre jön a kakaós krém, majd a felvert habtejszín. Megszórhatjuk csokireszelékkel vagy csurgathatunk rá csokoládét.
A tojásból, cukorból, lisztből piskótalapot sütünk. A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjéből kemény habot verünk. Amikor már azép kemény a hab, akkor kanalanként beleszórunk 3 evők...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűPiskótát sütünk a szokásos módon, kakaóporral és a darált dióval egy közepes méretű tepsiben. Ha megsült, még melegen megkenjük a mogyorókrémmel. Amíg a piskóta sül addig megfőz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tejet felfőzzük a cukorral és a vajjal. Mikor elolvadt a vaj, belekeverjük a búzadarát, majd a kókuszt is. 2. Alaposan összekeverjük, majd letakarjuk, hogy a búzadara megdaga...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA piskótát, sütőpapírral bélelt, nagy gáztepsiben sütjük Sütőpapírral együtt feltekerjük,amint megsült. Közben elkészítjük a krémet: A pudingot hagyományos módon megfőzzük a tej...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű