fél kg krumpli
egy fej vöröshagyma
3 ek 20%-os ecet
3 dl víz
só ízlés szerint
cukor ízlés szerint (ne legyen nagyon édes)
A krumplit megfőzzük héjában, majd ha kihűlt megpucoljuk és felkarikázzuk.
A karikákat belesorakoztatjuk egy tálba. A hagymát megpucoljuk, és vékony karikára vágjuk. A krumpli tetejére tesszük és megsózzuk.
Elkészítjük a salátalevet: a vízhez hozzáadjuk a cukrot, ecetet és azt a vizet amit a hagyma eresztett.
Ha feloldódott a cukor akkor ráöntjük a salátára és állni hagyjuk pár órát.
A zöldségeket legyaluljuk, vagy apróra vágjuk és összekeverjük. Fűszerezzük és leöntjük kefirrel. Hűtőbe rakjuk, lehűtjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy pohár bulgur, én egy vizespoharat használtam, abból lesz 2 személyre való bő adag. Egy tálba öntöd, a bulgurt, hozzáöntesz 2 pohár forrásban levő vizet és letakarod. Félretesze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A krumplit megfőzzük, meghámozzuk, karikákra szeleteljük. A vöröshagymát vékonyra szeleteljük. Egy tálba rakjuk. Elkészítjük az öntetet, ízesítés ízlés szerint, ráönt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA céklát megmossuk, szárazra töröljük, majd alufóliába csomagolva, előmelegített sütőben 180 kb egy óra alatt megsütjük. Ha kihűlt a héját lehúzzuk és kisebb kockára vágjuk. A fet...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű