- kifőtt kagyló tészta,
- olíva olaj,
- reszelt fokhagyma,
- sonka vékonyra szeletelve, csíkokra vágva a tetejére
- félbevágott mozzarella sajt,
- friss bazsalikom apróra vágva,
- só, bors ízlés szerint
Uborkát hámozd meg, szeleteld, sózd. Hagyd állni majd nyomkodd ki a sós léből és tedd az ecetes lébe.
Elkészítési idő: 30 percA tojást megfőztem, a bacont ropogósra sütöttem, a visszamaradt zsírban megpirítottam a csirkemellet (amit előzőleg sóztam, borsoztam), egy kicsit pihenni hagytam. Egy tányérra...
Elkészítési idő:(Egy tojást számítunk személyenként) A kemény tojásokat hámozd meg, majd mosd meg. (héjdarabok) 6 tojást vágj félbe és óvatosan, hogy a fehérje ne sérüljön, vedd ki a sárgáját ,...
Elkészítési idő: