- kifőtt kagyló tészta,
- olíva olaj,
- reszelt fokhagyma,
- sonka vékonyra szeletelve, csíkokra vágva a tetejére
- félbevágott mozzarella sajt,
- friss bazsalikom apróra vágva,
- só, bors ízlés szerint
1. A zselatint a húslevesben elkészítjük 2. Közben a tojások szélesebbik végének tetejét feltörjük, a tojást kiöntjük belőle. Az üres tojáshéjakat keskenyebbik felükkel (ez l...
Elkészítési idő: 1 nap Nehézség: Közepes1. A gyümölcsöket értelem szerűen megtisztítjuk, és húsukat apróra vágjuk. 2. A gyümölcsöket egy tálba rakjuk, és összekeverjük a mazsolával. 3. Rászórjuk a mogyorót. 4...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA burgonyát egyszerű burgonyasalátának elkészítjük. Kb. 2 órán át a levében tartjuk hideg helyen; ezután leszűrjük és a mustárral elkevert majonézmártást hozzáadva, óvatosan elkeve...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű