Hozzávalók 4 személyre:
40 dkg tisztított burgonya
5 dkg vörös- vagy lilahagyma
só, babérlevél a főzővízbe
A majonézes öntethez:
1,5 dl majonéz
1,5 dl tejföl
1 teáskanál mustár
1 evőkanál porcukor
citrom leve
1 teáskanál só
A tisztított burgonyát karikákra vágjuk, sós-babérleveles főzővízben, közepes lángon, 10 percig főzzük. Ezután kivesszük, a szeletelt vörös- vagy lilahagymát a főzővízben leforrázzuk, majd a burgonyaszeletekkel együtt lehűtjük. A majonézt összekeverjük a tejföllel, hozzáadjuk a sót, a porcukrot, a citrom levét, a mustárt, valamint a fehér törött borsot. Alaposan összekeverjük az egészet, majd jó hidegen tálaljuk.
A paradicsomot megmossuk, kicsumázzuk, felkockázzuk. Az uborkát megmossuk, felkockázzuk. A lilahagymát felkarikázzuk. A hagymát, paradicsomot, uborkát egy tálba tessz...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA salátát jó alaposan megmossuk és egy tálba rakjuk. Hozzáadjuk a tonhaldarabokat és a kesudiót. A keveréket összekeverjük és ráöntjük a Caesar dressing kalóriamentes szószt. Az íg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDas Hähnchenbrustfilet in Würfel schneiden. Den Salat in mundgerechte Stücke rupfen, waschen und trocken schleudern. Gurke, Mozzarella, und Tomate kleinschneiden (Würfel, Streif...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű