2 konzerv kukorica
fél tubus majonéz
egy nagy doboz tejföl
só
cukor
Összekeverjük a kukoricát a majonézzel és a tejföllel! Sózzuk óvatosan és egy pici cukrot is adunk hozzá! Persze ízlés szeint variálhatóak a hozzávalók!
1. A kuszkuszhoz forrald fel a vizet. Tegyél bele egy picit sót is. Ha a víz felforrt, akkor vedd le a tűzhelyről, tedd bele a kuszkuszt és keverd el az olívaolajjal. Fedd le 5 per...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket alaposan mossuk meg, a paprikákat vágjuk négyfelé, csumázzuk ki. A kígyóuborkát, a színes paprikákat, és a paradicsomot aprítsuk falatnyi darabokra. A megpucolt, felk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz uborkákat meghámoztam, hosszában feleztem és a magházát kiskanállal kikapartam. Felszeleteltem, és egy jól záródó műagyag dobozba öntöttem. Mehetett rá a többi hozzávaló, majd a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA bulgurt beáztatom két-háromszoros mennyiségű vízbe és fél-egy órát állni hagyom. A petrezselymet és a mentát felaprítom, a hagymát durvára felkockázom. A paradicsomot négybe vágo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű