25 dkg lencse
2 szál virsli
2 ek tejföl
3 ek majonéz
2 tk mustár
1 fej lilahagyma
Az előre beáztatott lencsét sós, babérleveles vízben megfőzzük. Még jobb lesz az íze, ha füstölt lében főzzük. A tejfölt összekeverjük a majonézzel, a mustárral, majd sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk az apróra vágott lilahagymát, a felkarikázott virslit és a lencsét, majd legalább egy éjszakára hűtőbe tesszük
Első lépésként egy edénybe keverjük össze a hagymát, az olajat és a cukrot, ezután pedig beleönthetjük a tárkonyecetet. Következhet a majonéz és a két lereszelt sárgarépa, valamint...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz uborkát és a paradicsomot felkockázzuk és meglocsoljuk az olajjal. Hozzáadjuk a felkockázott paprikát ès az összevágott salátát. Pici vízbe tesszük a citromlevet, a sót, a cukro...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA céklát nagy lyukú reszelőn nyersen lereszeljük, pici sót teszünk rá. Az almát szintén lereszeljük és pici citromlével megöntözzük. Kis állás után összekeverjük a céklá...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük és kihűtjük. Az almát meghámozzuk, felkockázzuk. A kukoricát lecsepegtetjük, az uborkát szintén kockára vágjuk. Az újhagymát karikázzuk, a...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes