5 főtt tojás
1 lila hagyma
1 kígyóuborka
4 evőkanál majonéz
2 evőkanál friss citromlé
3 evőkanál tejföl
friss petrezselyemzöld
só, bors
A keményre főzött tojásokat feldaraboljuk és egy tálba tesszük. Az uborkát és a hagymát is felszeleteljük, hozzákeverjük. A majonézt, a citromlét, a tejfölt és a fűszereket összekeverjük, a salátára öntjük. Lehűtve fogyasztjuk.
Kifőztem egy csomag tagliatelle tésztát. Amíg főtt a tészta kisebb kockára vágtam 2 db paradicsomot, fél darab kaliforniai piros paprikát, 10 db olivát kettévágtam. Egy tálban össz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz előzőleg keményre főzött tojás pirosra festésével kezdjük. A céklát alaposan mossuk meg, majd főzzük puhára. Ezután szűrjük le, hűtsük ki, pucoljuk meg, és ízlés szerint vágj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kemény tojásokat meghámozzuk, és egész apróra vágjuk. Ha van tojásvágónk, először keresztben, majd hosszában tesszük bele a hámozott tojást, akkor pont jó kis kockákra vágja.) Ös...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukkinit megtisztítom, és kevés vízben főni teszem. A kókusztejszínt 3 evőkanál olajjal és a 20 g zselatinnal összemelegítem, majd a turmixba öntöm. Bele mérem az ecetet és a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű