5 főtt tojás
1 lila hagyma
1 kígyóuborka
4 evőkanál majonéz
2 evőkanál friss citromlé
3 evőkanál tejföl
friss petrezselyemzöld
só, bors
A keményre főzött tojásokat feldaraboljuk és egy tálba tesszük. Az uborkát és a hagymát is felszeleteljük, hozzákeverjük. A majonézt, a citromlét, a tejfölt és a fűszereket összekeverjük, a salátára öntjük. Lehűtve fogyasztjuk.
A leveskockát és a zselatint feloldom, felforralom, majd hagyom hűlni. A tojásokat megpucolom, elfelezem, a sonkát és a paprikát felkockázom, a kukoricát leszűröm. A vajkrémet e...
Elkészítési idő: 2,5 óra Nehézség: NehézA zöldségeket egyforma kockákra vágjuk, majd a tonhallal és kevés olívaolajjal összekeverjük, fűszerezzük.
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. Slice the cabbage as thinly as you can (I use my Mandoline Slicer set to 1/16” thick). Toss with salt and let sit in a colander in your sink for at least 1 hour (and up to 3...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűNagyon egyszerű recept. Készíthetjük vöröshagymával vagy a nélkül. Ha hagymával készítjük, úgy tisztítsuk meg, vágjuk apróra és kevés olajon dinszteljük meg. Adjuk hozzá a megtiszt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű