Fasírt rolád kolbásszal
Csirkemell rolád vegyes töltelékkel
Csirkemell spenóttal töltve
Csirkemell tojással és sárgarépával töltve
Csirkemell őzgerinc formában
Rakott karaj gombával és spenóttal őzgerinc formában
Csirkemell tojással és répával töltve
A csirkemellet szétnyitjuk, megklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk fokhagyma granuláttal.
A tojást megfőzzük, megpucoljuk kettévágjuk ( vagy negyedeljük), egy sárgarépát levesben megfőzzük, ezt is megfelezzük ( vagy negyedeljük). A csirkemellet megkenjük sajtkrémmel, csíkba rátesszük sorba a fél tojásokat, ráborítjuk a felezett sárgarépát és feltekerjük, bacent tekerünk rá.
Ha negyedeltük a tojást és répát, akkor teszünk még a töltelékhez kalifornia paprika csíkot és apróra vágott petrezselymet szintén csíkba rakva), feltekerjük, bacent tekerünk rá, alufóliába csomagoljuk és 180 fokon kb 40 percig sütjük. Ha kihűlt szeletelhetjük.
Csirkemell spenóttal töltve:
A csirkemellet szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk fokhagyma ranuláttal, megkenjük sajtkrémmel, a szélére párolt spenótot rakunk és feltekerjük roládba, bacennel betekerjük, alufóliába csomagoljuk, 180 fokon kb 40 percig sütjük. Ha kihűlt szeletelhetjük.
A hozzávalókat tetszés szerint felaprítom és salátás tálba teszem. Meglocsolom balzsamecettel, olívaolajjal, juharsziruppal és elkeverem. Fogyasztásig hűtőben tartom.
Elkészítési idő:A majonézt tejföllel simára keverjük, citromlével, porcukorral, mustárral, borssal, és kevés sóval ízesítjük. A mártásba keverjük a lereszelt zellert, az apró kockákra vágott papri...
Elkészítési idő: 30 percElkészítése: A sajtot tegyük egy sütő zacskóba. Egy fazékba forraljunk annyi vizet, hogy majd a sajtot bele tudjuk állítani, ha felforrt, levesszük az edényt a tűzről és bele lóga...
Elkészítési idő: