Családireceptkönyv.hu

Hideg húsostál


Írta:

Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


Fasírt rolád kolbásszal
Csirkemell rolád vegyes töltelékkel
Csirkemell spenóttal töltve
Csirkemell tojással és sárgarépával töltve
Csirkemell őzgerinc formában
Rakott karaj gombával és spenóttal őzgerinc formában

Elkészítés:


Csirkemell tojással és répával töltve
A csirkemellet szétnyitjuk, megklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk fokhagyma granuláttal.
A tojást megfőzzük, megpucoljuk kettévágjuk ( vagy negyedeljük), egy sárgarépát levesben megfőzzük, ezt is megfelezzük ( vagy negyedeljük). A csirkemellet megkenjük sajtkrémmel, csíkba rátesszük sorba a fél tojásokat, ráborítjuk a felezett sárgarépát és feltekerjük, bacent tekerünk rá.
Ha negyedeltük a tojást és répát, akkor teszünk még a töltelékhez kalifornia paprika csíkot és apróra vágott petrezselymet szintén csíkba rakva), feltekerjük, bacent tekerünk rá, alufóliába csomagoljuk és 180 fokon kb 40 percig sütjük. Ha kihűlt szeletelhetjük.

Csirkemell spenóttal töltve:
A csirkemellet szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk fokhagyma ranuláttal, megkenjük sajtkrémmel, a szélére párolt spenótot rakunk és feltekerjük roládba, bacennel betekerjük, alufóliába csomagoljuk, 180 fokon kb 40 percig sütjük. Ha kihűlt szeletelhetjük.

Hideg húsostál

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Balzsamecetes vegyes saláta
Balzsamecetes vegyes saláta

A hozzávalókat tetszés szerint felaprítom és salátás tálba teszem. Meglocsolom balzsamecettel, olívaolajjal, juharsziruppal és elkeverem. Fogyasztásig hűtőben tartom.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Erika
Diós, zelleres tartármártás
Diós, zelleres tartármártás

A majonézt tejföllel simára keverjük, citromlével, porcukorral, mustárral, borssal, és kevés sóval ízesítjük. A mártásba keverjük a lereszelt zellert, az apró kockákra vágott papri...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ilonka
Sajtrolád tojással, kolbásszal, gépsonkáva
Sajtrolád tojással, kolbásszal, gépsonkáva

Elkészítése: A sajtot tegyük egy sütő zacskóba. Egy fazékba forraljunk annyi vizet, hogy majd a sajtot bele tudjuk állítani, ha felforrt, levesszük az edényt a tűzről és bele lóga...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk