- 3 db nagy répa,
- 1 db nagy cékla,
- 3 ek olívaolaj,
- 3 gerezd fokhagyma,
- 2 kk római kömény,
- só, bors
A répát és a céklát lereszeljük és megfőzzük, a mártást közben elkészítjük, az egészet serpenyőbe téve összesütjük.
A virslit megfőzöm, a héját lehúzom.Amíg hűl a lilahagymát felszeletelem, megsózom.Mikor a virsli kihűlt felkarikázom, hozzáadom a hagymát, a mustárt, a borsot és jól összekeverem...
Elkészítési idő: 1óra Nehézség: KönnyűA tepertőt, hagymát, főtt tojást húsdarálón ledaráljuk. Összekeverjük, majd ízlés szerint fűszerezzük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSpätzle: Salzwasser in einem großen Topf zum Kochen bringen. Mehl, Eier, Salz und Wasser glatt rühren. Den Spätzleteig solange glatt rühren, bis er Blasen wirft. Den Teig durch...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat sós vízben 6 percig főztem,és utána 5 percig hagytam ebben a vízben állni.Hideg vízben még 5 percig hagytam hűlni. A héját eltávolítottam,majd egy tálban villával jól ö...
Elkészítési idő: 20perc+ hűtés Nehézség: Könnyű