- 3 db nagy répa,
- 1 db nagy cékla,
- 3 ek olívaolaj,
- 3 gerezd fokhagyma,
- 2 kk római kömény,
- só, bors
A répát és a céklát lereszeljük és megfőzzük, a mártást közben elkészítjük, az egészet serpenyőbe téve összesütjük.
Az uborkát legyaluljuk.A joghurtba reszeljük a fokhagymát, ízesítjük citromlével, sóval, borssal, olívaolajjal lágyítjuk. Összekeverjük és pirítóssal tálaljuk.
Elkészítési idő:Sós vízben héjastul, cikkekre vágva megfőzzük a burgonyát. A tejfölös öntet esetén a lilahagymát felkarikázzuk, majd a hozzávalókat összekeverjük, A mézes öntet esetén egyszerűe...
Elkészítési idő:. főzzük meg héjában a krumplit, majd pucoljuk meg és szeljük max. 0,5 cm vastag karikákra egy darab kivételével (!), tegyük a karikákat egy magas falú tálba 2. szeljük apróra a l...
Elkészítési idő: