- fél káposzta
- 2 répa
- 1 kis fej vöröshagyma, vagy fél hagyma
- 1 teáskanál cukor
- 200 gramm joghurt
- 150 gramm majonéz
- 1 evőkanál citromlé
- 1 evőkanál ecet
- só, bors
1. Répát lereszelem, káposztát leggyalulom
2. Összekeverem a majonézt, joghurtot, cukrot, ecetet és citromlevet -» sózom, borsozom
A sajtot reszeld le, keverd össze az apróra vágott tojásokkal, a finomra vágott hagymával, a lereszelt vagy vékonyra vágott répákkal és némi metélt petrezselyemmel. A majonézt keve...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÍgy készítsd el a házi sajtot 1 liter aludt vagy forró tejet, 1/2 kg túrót – melyet előbb áttörtél krumpli törőn – főzz össze 5 percen át. Nyomás nélkül szűrd le róla a savót, m...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű1. Répát lereszelem, káposztát leggyalulom 2. Összekeverem a majonézt, joghurtot, cukrot, ecetet és citromlevet -» sózom, borsozom
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű