- fél káposzta
- 2 répa
- 1 kis fej vöröshagyma, vagy fél hagyma
- 1 teáskanál cukor
- 200 gramm joghurt
- 150 gramm majonéz
- 1 evőkanál citromlé
- 1 evőkanál ecet
- só, bors
1. Répát lereszelem, káposztát leggyalulom
2. Összekeverem a majonézt, joghurtot, cukrot, ecetet és citromlevet -» sózom, borsozom
Sós vízben feltesszük főni héjastól a krumplit (2 tk sót teszünk a vízébe). A vöröshagymát felkarikázzuk. 1 liter vizet 1 teáskanálnyi sóval és az ecettel felforralunk. A hagymá...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA kígyóuborkákat hosszában félbevágjuk, kimagozzuk és felszeleteljük. Hozzáreszeljük a gyömbért és fokhagymát, hozzáadjuk az ecetet, a sót, a porcukrot a vizet. Majd az uborkát m...
Elkészítési idő: 30 p Nehézség: KönnyűA héjában puhára főtt krumplit még melegen meghámozom, egy nagy tálba felkarikázom. (A nagyobb darabokat félbevágom.) Elkészítem a páclét az ecetből, olajból, sóból és borsból. Bel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSütőpapírral bélelt ( a sütőpapírt le lehet kenni vékonyan olajjal, hogy ne ragadjon oda a sajt) tepsibe raktam a szeletelt sajtot úgy, hogy kissé fedjék egymást, megszórtam a res...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes