- fél káposzta
- 2 répa
- 1 kis fej vöröshagyma, vagy fél hagyma
- 1 teáskanál cukor
- 200 gramm joghurt
- 150 gramm majonéz
- 1 evőkanál citromlé
- 1 evőkanál ecet
- só, bors
1. Répát lereszelem, káposztát leggyalulom
2. Összekeverem a majonézt, joghurtot, cukrot, ecetet és citromlevet -» sózom, borsozom
A hozzávalókat botmixerrel összekeverni. Pirítóssal, vagy pogácsával nagyon finom.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMegfőzzük a tésztát, és hagyjuk kihűlni. Apróra vágjuk a paradicsomot. Kőmozsárban összetörjük a bazsalikomleveleket a fokhagymagerezdekkel és egy kis erőspaprikával. Hozzáadjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paradicsomot és az uborkát kisebb szeletekre vagy kockára, a hagymát csíkokra vágjuk, majd hozzáadjuk az olívabogyót is. Ízlés szerint sózzuk, oregánóval ízesítjük és meglocsolj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVegyes zöldséget kevés vízben – nekem karfiolom, sárgarépám, és fagyasztott spenótlevelem volt itthon – főzz meg annyira, hogy még roppanós maradjon, és öntsd le róla a levet Béle...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű