Salátához:
200 g kukoricakonzerv
2 db zöld alma
100 g újhagyma
100 g eidami sajt
Öntethez:
2 ek majonéz
300 ml joghurt
1 ek mustár
2 ek citromlé
bors
só
szerecsendió
majoranna
- hozzávalókat kockázzuk
- öntet hozzávalóit összekeverjük
- ráöntjük a salátára, összekeverjük
- hűtőbe tesszük
1.A kukoricát megpucoljuk, és fedő alatt 20 percig puhára pároljuk. 2.Közben elkészítjük az öntetet. Egy nagyobb keverőtálban simára keverjük először a citromlevet a mustárral és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paradicsomot és az uborkát kisebb szeletekre vagy kockára, a hagymát csíkokra vágjuk, majd hozzáadjuk az olívabogyót is. Ízlés szerint sózzuk, oregánóval ízesítjük és meglocsolj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit nyersen megpucoljuk, felkarikázzuk, sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük, kihűtjük. A majonézt a tejföllel, sóval, borssal és az ecettel összekeverjük. A lilaha...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mexikói zöldségkeveréket 1 dkg vajon kevés víz, só hozzáadásával puhára pároljuk. (Víz ne maradjon alatta.) Közben a majonézből, a mustárból, a tejfölből stb. elkészítjük a márt...
Elkészítési idő: 1 óra 30 perc Nehézség: Nehéz