Salátához:
200 g kukoricakonzerv
2 db zöld alma
100 g újhagyma
100 g eidami sajt
Öntethez:
2 ek majonéz
300 ml joghurt
1 ek mustár
2 ek citromlé
bors
só
szerecsendió
majoranna
- hozzávalókat kockázzuk
- öntet hozzávalóit összekeverjük
- ráöntjük a salátára, összekeverjük
- hűtőbe tesszük
A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk és az olajban, kicsit megpirítjuk. Hozzáadjuk a megtisztított, megmosott, nagyobb darabokra vágott gombát, a paradicsompürét és a fűszereke...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKevés vízzel öntetet keverünk az olajból, az ecetből, a kristálycukorból, a sóból, a borsból és az apró hagymakockából. A pontos arányokat ízlés szerint állítjuk be. Nálam így néz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat a fent említett vagy bármilyen sorrendben egy magas falú edénybe (nekem egy vastag plasztikpoharam van hozzá) tesszük, belemerítjük a botmixert és elindítjuk. Pill...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz uborkát legyaluljuk.A joghurtba reszeljük a fokhagymát, ízesítjük citromlével, sóval, borssal, olívaolajjal lágyítjuk. Összekeverjük és pirítóssal tálaljuk.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű