Salátához:
200 g kukoricakonzerv
2 db zöld alma
100 g újhagyma
100 g eidami sajt
Öntethez:
2 ek majonéz
300 ml joghurt
1 ek mustár
2 ek citromlé
bors
só
szerecsendió
majoranna
- hozzávalókat kockázzuk
- öntet hozzávalóit összekeverjük
- ráöntjük a salátára, összekeverjük
- hűtőbe tesszük
Sós vízben héjastul, cikkekre vágva megfőzzük a burgonyát. A tejfölös öntet esetén a lilahagymát felkarikázzuk, majd a hozzávalókat összekeverjük, A mézes öntet esetén egyszerűe...
Elkészítési idő:A reszelt karalábét és retket összekeverjük a sóval, és 5-10 percet állni hagyjuk. Amíg a karalábé és a retek kiereszti a levét, az összes többit egy tálban elhabarjuk. A kézzel...
Elkészítési idő:A megtisztított fácánt a zöldségekkel, sóval, borssal – annyi vízzel, hogy ellepje – feltesszük főni. A meghámozott burgonyát sós vízben megfőzzük. A megfőtt fácánt kicsontozzuk...
Elkészítési idő: