25 dkg egyforma nagy, öblös csiperkegomba,
20 dkg juhtúró.
Úgy tisztítjuk meg a gombát, hogy el ne törjön. Rakjuk száraz bádogtepsibe, majd töltsük meg a juhtúróval. Még ízletesebb ha a túróhoz, apróra vágott újhagymát, petrezselymet is kavarunk. Forró sütőben megsütjük.
Die Zwiebel ganz fein hacken. Hackfleisch in eine Schüssel geben und mit Salz, Pfeffer, 2 EL Curry, 3 EL Tomatenmark, 50 ml Gewürzketchup würzen und die Hälfte der gehackten Zwieb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA virslit tetszés szerint felvágom (egészben is szoktam hagyni) A sütőt előmelegítem. A tésztát 3 cm csíkokra vágom és a virsliket belecsavarom Ha kés...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkehúst tetszés szerint vágjuk kockákra vagy csíkozzuk fel, majd kevés olajon pirítsuk, közben fűszerezzük sóval, borssal és oregánóval. A jégsalátát, uborkát és paradicsomot...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához tegyük fel a vizet sóval. Amikor felforrt szórjuk bele a tésztát és a csomagoláson ajánlott idő alatt főzzük készre. Szűrjük és csöpögtessük le alaposan. Öntsük egy nag...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű