360 g kisült padlizsán húsa
2 nagy csipet só
bors - fekete (őrölt)
0.5 fej hagyma - lila
3 gerezd fokhagyma
100 g majonéz
Félbevágjuk a padlizsánokat, és 180 C-on légkeverés nélkül kb 50 perc alatt átsütjük őket.Amíg sül a padlizsán, a lilahagymát finomra vágjuk, a fokhagymát áttörjük.Ha a padlizsánok kisültek, a belüket egy króm kanállal kikaparjuk, króm villával összetörjük. FONTOS! Króm evőeszközzel dolgozhatunk, de az alumínium evőeszköztől befeketedik a padlizsán.Végül sózzuk borsozzuk, hozzáadjuk a lilahagymát, fokhagymát, majonézt, és villával összekavarjuk.1 napig hűtőben érleljük, majd pirítóssal fogyasztjuk.
A narancsokat, a citromot és az almákat alaposan megmossuk. Áttöröljük. Egy magas tálban a joghurtot kikeverjük az édesítõszerrel és a mézzel. A megmosott gyümölcsöket vékony cikk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat és a sajtot egy mixerrel alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a kockára vágott szalámit. A tojásokat nagylyukú reszelőn belereszeljük, ízesítjük sóval ,borssal és a mustárr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűUngeti cu unt feliile de franzela, pe ambele fete. Puneti-le una langa alta intr-un vas termorezistent si turnati peste ele laptele caldut. Intoarceti feliile pana se absoarbe to...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű