ízlés szerint só
igény szerint zöld citrom
1 evőkanál cimromlé
1 fej lilahagyma
30 dkg tonhal
2 evőkanál majonéz
1 db zöldpaprika
ízlés szerint bors
10 szem fekete olajbogyó
60 dkg burgonya
2 evőkanál tejföl
2 gerezd fokhagyma
5 dkg főtt kukorica
ízlés szerint reszelt zöld citromhéj
A burgonyát sós, vagy MAGGI Ízvarázs ételízesítő - sok zöldséggel ízesített vízben 20 perc alatt puhára főzzük, majd kihűlés után negyedekre vágjuk.
A zöldpaprikát csíkokra, a lilahagymát karikára vágjuk, majd a főtt kukoricával együtt a burgonyához adjuk.
A tonhalat lecsepegtetjük és villával összetörjük. Az olajbogyót feldaraboljuk, majd ezt is a salátába keverjük.
Az öntet hozzávalóit kikeverjük, a salátára öntjük és a cikkekre vágott zöld citrommal tálaljuk.
◾️A burgonyát héjában megfőzzük. ◾️A tejfölt, a majonézt, a mustárt, a citromlevet, az apróra vágott kaprot valamint a sót és a borsot összekeverjük. ◾️A kígyóuborkát és a lilaha...
Elkészítési idő: 60 percAz uborkát lereszeljük,majd sózás nélkül kinyomkodjuk. Összekeverjük sóval és a többi hozzávalóval.
Elkészítési idő:A zöldséget puhára pároljuk és leszűrjük, lecsepegtetjük. A kókusztejszínt a kókuszolajjal meglangyosítjuk, majd elkeverjük benne a zselatint. Az összes hozzávalót egy turmixba...
Elkészítési idő: