Családireceptkönyv.hu

Fokhagymás sajtkrém


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 doboz Medvesajt
1 pohár tejföl
1 tubus majonéz
1 fej fokhagyma (igen, egy fej )
Só, bors

Elkészítés:


A Medvesajtot villával össze kell törni, a fokhagymát apróra összevágni és az összes hozzávalót alaposan összekeverni. Akkor a legjobb, ha áll egy éjszakát. Pirítóssal a legfinomabb, de friss pékáruval is nagyon jó.

Fokhagymás sajtkrém

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres
Sonkás-mozzarellás tészta
Sonkás-mozzarellás tészta

A hagymát megtisztítjuk, majd apró kockákra vágjuk. A sonkát vékony csíkokra vágjuk. A mozzarellát leszűrjük, kockákra vágjuk. A tésztát megfőzzük, leszűrjük. A hagymát a vajban...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Majonézes krumplisaláta 8. - tojásos
Majonézes krumplisaláta 8. - tojásos

A krumplit megmossuk és héjában megfőzzük, vagy megpucoljuk és karikára szelve főzzük meg, sós vízben. A tojásokat keményre főzzük ( kb. 10 percig). A lilahagymát felszeleteljük....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kolozsvári szendvics
Kolozsvári szendvics

A füstölt szalonnát, a lehéjazott párizsit és a megtisztított vöröshagymát kétszer átdaráljuk, hogy pépes legyen, majd hozzákeverjük a tejfölt és ízlés szerint mustárt, ketchupot,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar A H Á Z I P A R I Z E R
A H Á Z I P A R I Z E R

Jól összekeverjük az összes hozzávalót. Veszünk egy sütőpapírt. Ráhalmozzuk a húsmasszát. Feltekerjük kolbász formára. Majd beletekerjük a lezárt sütőpapírt ezüstpapírba. Lezárjuk,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk