menu

Családireceptkönyv.hu

Fokhagymás sajtkrém


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 doboz Medvesajt
1 pohár tejföl
1 tubus majonéz
1 fej fokhagyma (igen, egy fej )
Só, bors

Elkészítés:


A Medvesajtot villával össze kell törni, a fokhagymát apróra összevágni és az összes hozzávalót alaposan összekeverni. Akkor a legjobb, ha áll egy éjszakát. Pirítóssal a legfinomabb, de friss pékáruval is nagyon jó.

Fokhagymás sajtkrém

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar BABSALÁTA
BABSALÁTA

A babot előző este beáztatjuk. Másnap egy nagyobb edénybe átrakjuk, és bőségesen felöntjük vízzel. Fűszerezzük sóval, dobunk bele néhány babérlevelet, és egy csípős paprikát. Fedőt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Újévi lencsesaláta
Újévi lencsesaláta

Nos, mivel a lencsét áztatni kell, legalább egy estét, kezdd azzal, hogy beáztatod, másnap pedig folytathatod. Ha eleget ázott, egy fazékban főzd meg a babérlevelek, valamint némi...

Elkészítési idő: 45 min
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Vivien
Mediterrán bruscetta
Mediterrán bruscetta

Melegítsük elő a sütőt (elektromos sütő: 250 fok, grill funkció, gázsütő: 8. fokozat), és szeleteljük fel a baguette-et. Pakoljuk a szeleteket egy tepsire. Zúzzuk a fokhagymát az o...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Katalin
Hagyma saláta
Hagyma saláta

Tisztítsuk meg a hagymát, szeleteljük vékony félkarikákra és tegyük egy tálba, majd töltsük meg a tálat szoba hőmérsékletű vízzel. Tisztítsuk meg a fokhagymát és dinszteljük meg fo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk