1 doboz Medvesajt
1 pohár tejföl
1 tubus majonéz
1 fej fokhagyma (igen, egy fej )
Só, bors
A Medvesajtot villával össze kell törni, a fokhagymát apróra összevágni és az összes hozzávalót alaposan összekeverni. Akkor a legjobb, ha áll egy éjszakát. Pirítóssal a legfinomabb, de friss pékáruval is nagyon jó.
Zwiebeln schälen und fein würfeln. Lauch waschen, putzen und in ca. 2 cm dicke Streifen schneiden. Kartoffeln schälen, waschen und in Würfel schneiden. Butter in einem Topf erhi...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézBalsamic Dijon Servings: 16 INGREDIENTS 3 tablespoons Dijon mustard 3 tablespoons honey Salt, to taste Freshly ground black pepper, to taste 1 cup extra-virgin olive o...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tojásokat 10 perc alatt keményre főzzük és megpucoljuk. Amikor a tojások langyosra (de nem hidegre!) hűlnek, a sárgájukat villával összetörjük és a puha vajjal habosra keverjük....
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűAz olívabogyókból kiválasztunk 5 nagyobbat a testnek és 5 kisebbet a fejeknek. A nagyobbakat kettévágjuk (ez lesz a szárnya a pingvineknek). A répaszeletekből kivágunk egy-egy k...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű