1 doboz Medvesajt
1 pohár tejföl
1 tubus majonéz
1 fej fokhagyma (igen, egy fej )
Só, bors
A Medvesajtot villával össze kell törni, a fokhagymát apróra összevágni és az összes hozzávalót alaposan összekeverni. Akkor a legjobb, ha áll egy éjszakát. Pirítóssal a legfinomabb, de friss pékáruval is nagyon jó.
A hagymát megtisztítjuk, majd apró kockákra vágjuk. A sonkát vékony csíkokra vágjuk. A mozzarellát leszűrjük, kockákra vágjuk. A tésztát megfőzzük, leszűrjük. A hagymát a vajban...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit megmossuk és héjában megfőzzük, vagy megpucoljuk és karikára szelve főzzük meg, sós vízben. A tojásokat keményre főzzük ( kb. 10 percig). A lilahagymát felszeleteljük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA füstölt szalonnát, a lehéjazott párizsit és a megtisztított vöröshagymát kétszer átdaráljuk, hogy pépes legyen, majd hozzákeverjük a tejfölt és ízlés szerint mustárt, ketchupot,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűJól összekeverjük az összes hozzávalót. Veszünk egy sütőpapírt. Ráhalmozzuk a húsmasszát. Feltekerjük kolbász formára. Majd beletekerjük a lezárt sütőpapírt ezüstpapírba. Lezárjuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű