csoki krém: 20dkg cukor, 4tojás, vanília aroma, 2e.kanál kakaópor,250g mascarpone, 25dkg vaj, 3tábla 50%os étcsoki
Kakaós piskótát sütünk a szokásos módon, a csokikrémhez a tojásokat egy lábasba ütjük, hozzáadjuk a cukrot, elkeverjük, lassú tűzön addig keverjük amíg el nem olvad a cukor, ezután levesszük, kihabosîtjuk és a lágy vajat is hozzáadva csomó mentesre keverjük, a csokit vîzgőz felett felolvasztjuk , hozzáadjuk a kakaóport, vanília aromát, majd a tojáshabbal egyneműsîtjük.
A hozzávalókat habverővel összekeverjük. A palacsintasütőben felhevítjük az kókuszolajat. Szétoszlatunk benne 1 merőkanálnyi tésztát (a merőkanál kisebb, mint 1 dl-es legyen),...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEz egy keksz, nincs agyonbonyolítva, szinte még el sem kezded, és már a sütőben pirul. A vajat vedd rá, hogy könnyen alakítható legyen, majd keverd benne simára a cukrot. A lisztet...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű