Hozzávalók: 8 dkg étcsoki
1/2 ek. tk. liszt
1 narancs leve és héja
1 tojás fehérje
1 ek. barna cukor
5 dkg pirított tört dió
A csokit felolvasztani. Tojásfehérjét habbá verni, majd hozzárakni a többi hozzávalót. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk /20db/.
175 fokon 10-12 perc alatt megsütjük.
Megmossuk a szamócát, és előkészítjük a turmixot. A szamócából 3-4 szemet félreteszünk későbbre. A szamócát egy kevés tejjel a turmixba öntjük, és elkeverjük egyenletesre, majd ho...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMegpucoljuk a hozzávalókat és kisebb darabokra vágjuk, megmossuk, és feltesszük főni hideg vízbe. Amikor felforr akkor én ezt a levet leöntöm, és leöblítem az egész húst. Újra h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKaralábévájóval kis gömböket vágunk ki a dinnyéből, amellyel majd díszítjük a kész levesünket. A magokat egy késsel kiszedjük, többi dinnyét darabokra vágjuk, egy kis tejszínt adun...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA tejszinben a cukrot habverővel elkeverem,a málnát leöntöm tejjel amennyi ellepi. A gyümölcsöt pépesitem, a vaniliás pudingot elkészitem a csomagoláson előirtak szerint. Majd amik...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű