Családireceptkönyv.hu

Csokis diós puszedli


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Hozzávalók: 8 dkg étcsoki
1/2 ek. tk. liszt
1 narancs leve és héja
1 tojás fehérje
1 ek. barna cukor
5 dkg pirított tört dió


Elkészítés:


A csokit felolvasztani. Tojásfehérjét habbá verni, majd hozzárakni a többi hozzávalót. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk /20db/.
175 fokon 10-12 perc alatt megsütjük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Bodzás szamóca krémleves
Bodzás szamóca krémleves

Megmossuk a szamócát, és előkészítjük a turmixot. A szamócából 3-4 szemet félreteszünk későbbre. A szamócát egy kevés tejjel a turmixba öntjük, és elkeverjük egyenletesre, majd ho...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kocsonya
Kocsonya

Megpucoljuk a hozzávalókat és kisebb darabokra vágjuk, megmossuk, és feltesszük főni hideg vízbe. Amikor felforr akkor én ezt a levet leöntöm, és leöblítem az egész húst. Újra h...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Bartha
Krémes görögdinnye leves
Krémes görögdinnye leves

Karalábévájóval kis gömböket vágunk ki a dinnyéből, amellyel majd díszítjük a kész levesünket. A magokat egy késsel kiszedjük, többi dinnyét darabokra vágjuk, egy kis tejszínt adun...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Katalin
Pink leves tejszínhabbal, pirított mandulával
Pink leves tejszínhabbal, pirított mandulával

A tejszinben a cukrot habverővel elkeverem,a málnát leöntöm tejjel amennyi ellepi. A gyümölcsöt pépesitem, a vaniliás pudingot elkészitem a csomagoláson előirtak szerint. Majd amik...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk