3 3
Hozzászólások
Gabriella Ormós
Gabriella Ormós Édes fehér kovász (50%)150g, Tej 100g, Víz 90g, Pásztói finomliszt BL55 400g, Pásztói kenyérliszt BL80 100g, Vaj 70, Cukor 10g, Tojás 2db, Himalaya só 13g. Az elkészítés mechanizmusa ugyanaz mint a fonott kalácsé, megtalálod a doksik közt. Ha most hirtelen nincs édes/kemény kovászod, megcsinálhatod lággyal is, akkor a vizet arányosan csökkenteni kell. Sztem dagaszd be ma, tedd éjjelre hűtőbe és korán reggel oszd és formázd. Sok idő kell a kelesztéshez, mert kicsik és hidegek, szóval egy 5 órával számolhatsz.
A narancs héját lereszeljük, a levét kifacsarjuk. Hozzáadjuk a többi narancslevet, a joghurtot, a vaníliát és 2-3 evőkanál nyírfaporcukrot. Botmixerrel elvegyítjük, hűtőbe tesszük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűCsirkemellet felcsíkozom, olajon lepirítom. Olajból kiszedem és ebbe az olajba felkarikázott új hagymát és répát teszek. Felöntöm alaplével és megpárolom. Amikor elfő az alaplé, f...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűMinimál erőfeszítéssel pillanatok alatt elkészíthető. Mivel nyersen fogjuk fogyasztani, különösen fontos az alapanyagok frissességére fokozott oda figyelés! Az őszibarackokat me...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű