8 szelet husi csont nélkül
15 dkg húsos füstölt szalonna
3 fej vöröshagyma
20 dkg füstölt sonka
20 dkg zöldborsó
40 dkg gomba
só
1 tk. őrölt fekete bors
1 ek. grill fűszerkeverék
zsír
A szalonnát, vöröshagymát, sonkát kisebb kockákra a gombát szeletekre vágtam.
A hússzeleteket kiklopfoltam, sóztam, borsoztam, grillfűszerrel megszórtam és kevés zsíron szép pirosra sütöttem.
A szalonnát kipirítottam, rádobtam a hagymát és megdinszteltem. Hozzáadtam a sonkát, zöldborsót, gombát, sóztam borsoztam és addig pároltam, míg a gomba elfőtte a levét.
A megsütött hússzeleteket a raguval és kocka sült krumplival tálaltam.
1. A csirkecombokat nagyon éles késsel kicsontozom, a csont helyét sóval, borssal és zúzott fokhagymával bedörzsölöm. 2. A kolbászt megmosom, 5 percig állni hagyom, ezután könn...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tejszínes-tejfölös keveréket fokhagymával is ízesíthetjük. elkészítés 1. A húst szeletekre vágjuk, kiverjük, majd a vegetával elkevert morzsába forgatjuk. 2. Egy jénai tál...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A májat megtisztítjuk, befűszerezzük, és a baconszeletekkel betekerjük, majd fogpiszkálóval átszúrjuk. 2. Sütőben kevés olajjal, fóliával letakarjuk, 15-20 percig sütjük, ma...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1.A csirkemellet egyforma, vékony szeletekre vágjuk. 2. A tálkában összekeverjük az olívaolajat, a fűszereket és a citromlevet. 3. A csirkemell-szeleteket megforgatjuk a pácb...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Könnyű