70 dkg csirkemell filé
4 db újhagyma
3 evőkanál mustár
1 csokor snidling
500 ml tejszín
ízlés szerint bébi répa (elhagyható)
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
ízlés szerint olívaolaj
Az olajon a csirkemellet lepirítjuk, sózzuk, borsozzuk, (Én itt szoktam beledobni a répát, ha éppen van otthon, de ez elhagyható. Csak én szeretem benne) majd hozzá öntjük a tejszínt.
Ezzel egy kicsit össze főzzük, kb. 5 percig, majd mehet bele a mustár, amit szintén kb. 5 percig főzzünk vele.
A legvégén felszeleteljük az újhagymát és a snidlinget, majd hozzá keverjük a csirkés szószunkhoz és kész is vagyunk. Rizzsel vagy tésztával tálaljuk.
Előkészületek: A csirkét tisztítsuk meg, vágjuk fel falatnyi darabokra. Az almát hámozzuk meg, magházát távolítsuk el, majd reszeljük le. Keverjük össze a citromlével, így nem b...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet vékonyra felszeleteljük, besózzuk, borsozzuk, majd hagyjuk állni úgy 10 percet. Közben felszeleteljük a paradicsomot és a mozzarellát. A hússzeleteket egy serpenyőb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKicsit kiklopfolom, a csirkemellet sózom, borsozom, belecsomagolom a feta sajtot, fogpiszkálóval összetűzöm, beletekerem a sonkába és egy öntöttvas serpenyőben, némi zsiradékon kés...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA csirkecombokat megsózzuk és megborsozzuk, a vöröshagymát megpucoljuk és vékonyan felkarikázzuk, majd a bort meg a mustárt kézi habverővel simára keverjük egy kisebb tálban. Ol...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű