A tésztája:
4 tojássárgája,21,5 dkg cukor,1 cs vaníliás cukor,ezeket kikeverem először,0,8 dl tej és 0,8 dl olaj következik hozzá,ha ezt is kikevertem jöhet a 21,5 dkg liszt,1 cs sütőpor, és egy evőkanál kakaó. és természetesen a négy tojás felvert habjával keverjük össze.
krém:
4 dl meggylében és 1 dl víz keverékében kettő csomag pudingport megfőzök.közben kikeverek 25 dkg margarint 20 vagy 25 dkg porcukorral. Ha pudingos rész meghűlt, összekevere és már lehet is rákenni a tésztára és kinek milyen tejszín vált be az mehet a tetejére,nekem 0,5 l hullala van rajta két dr oetkeres fix-szel felverve. a pudingos részbe én tettem kissé szétmarcangolt meggybefőttet.
1 dl tejbe beleáztatjuk a mandulákat. Másnap felforraljuk. Tűzről levéve belekeverjük a többi hozzávalót. Ha jól kihűlt gombócokat formálunk belőle és a közepébe belenyomunk egy...
Elkészítési idő:A piskótához a kilenc tojásfehérjéből verj kemény habot, majd keverd hozzá fokozatosan a cukrot, a sárgákat, végül nagyon óvatosan a sütőporral elegyített lisztet. A masszát oszd h...
Elkészítési idő: 30+50 perc sütéA tojás sárgáit habosra keverem a cukorral, belekeverem a vizet, sót és fokozatosan adagolva hozzákeverem a lisztet is. Ekkor felverem a tojásfehérjéket is, és óvatosan beleforgato...
Elkészítési idő: