5 tojásfehérje
2dl szódavíz
50gr vaníliás (vagy valamilyen édes) protein por
Az egészet elkevered és jó fajta serpenyőn kisütögeted.
A serpenyő ne legyen túl forró, közepesen vagy alacson hőfokon kell tartani, fél merőkanálnyit kell a serpenyő közepére tenni és hagyni, hogy megsüljön, amikor már majdnem megsült az innenső fele is, akkor megfordítod óvatosan és picit a másik oldalt is megsütöd. Lassan készül, nem éri meg kapkodni. Amerikai palacsinta jellegű lesz a végeredmény.
Krém:
Mascarpone Aldis zsírszegény + ertritol kikeverni
Epreket felszeletelni
2 dl cukros tejben futtasd fel az élesztőt. Szitáld bele a lisztet, és alaposan dolgozd össze. Meleg helyen keleszd legalább egy órát. Lisztezett deszkán nyújtsd ujjnyi vastagra, é...
Elkészítési idő:Elkészítés A piskótának előkészítjük a tepsit. Ramával kikenjük és kilisztezzük, vagy sütőpapírral béleljük ki, hogy ne ragadjon majd le a piskótánk. A tojásokat szétválasztjuk....
Elkészítési idő: