5 tojásfehérje
2dl szódavíz
50gr vaníliás (vagy valamilyen édes) protein por
Az egészet elkevered és jó fajta serpenyőn kisütögeted.
A serpenyő ne legyen túl forró, közepesen vagy alacson hőfokon kell tartani, fél merőkanálnyit kell a serpenyő közepére tenni és hagyni, hogy megsüljön, amikor már majdnem megsült az innenső fele is, akkor megfordítod óvatosan és picit a másik oldalt is megsütöd. Lassan készül, nem éri meg kapkodni. Amerikai palacsinta jellegű lesz a végeredmény.
Krém:
Mascarpone Aldis zsírszegény + ertritol kikeverni
Epreket felszeletelni
A vajat habzásig keverjük. Hozzáadjuk a cukrot, a tojássárgáját, a lisztet, a zsemlemorzsát, a szódabikarbonát és a fahéjat, ezeket simára keverjük. A 6 tojásfehérjét kemény ha...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1.) A cukrot ,margarint tojást és mézet habosra keverjük. 2.) A sütőporral elvegyített lisztet hozzáadjuk és a tejjel higítjuk. 3.) Lassú tűznél sütjük. Ha kihült kockák...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűNem lesz túl nehéz dolgod, a legnagyobb munka talán a túró áttörése lesz, így kezdd is azzal. Végy egy alkalmas szűrőt, és nyomkodd át rajta a túrót. A porcukrot keverd össze a van...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesTegyük fel a tejet és a rizst. Amint a tej forrni kezd, csökkentsük a hőt és kis lángon, nagyjából 20 perc alatt, főzzük puhára. Ha szükséges, adjunk hozzá forró vizet, arra ügyelv...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű