UBORKA TEKERCS:
1 -2 rövidebb kígyó uborka
feta sajt
krémsajt,
majonéz,
trapista sajt
mustár
só, bors
SONKA TEKERCS:
Hozzávalók:
gépsonka
torma
majonéz
krémsajt
tejföl
só, bors
Az uborkát felszeleteljük a krumplihámozóval és megsózzuk
A trapista sajt kivételével a hozzávalókat összekeverjük. Az uborka szeleteket papírtörlővel leitatjuk a nedvességtől és mindegyik végére egy kávéskanál tölteléket teszünk, feltekerjük és fogvájóval átszúrjuk, hogy ne nyíljon ki. Majd a tekercsek mindkét végét reszelt sajtba mártjuk ( vagy megszórjuk a reszelt sajttal)
A sonka tekercshez a masszának valókat összekeverjük ( úgy, hogy kenhető masszát kapjunk) és egy csíkba végig töltjük a sonkaszeletet, majd felsodorjuk, ezt is lehet reszelt sajtba mártani.
Mennyiség nincs, azt mindenki tetszőlegesen és személyenként állítja össze.
Reichlich Wasser zum Kochen bringen, kräftig salzen und etwas Öl hinzugeben. Die Nudeln al dente kochen, abschrecken, beiseite stellen und kalt werden lassen. Kidneybohnen und M...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit hajában megfőzzük, majd hideg vízbe tesszük (így könnyebb megpucolni), kicsit állni hagyjuk, majd megpucoljuk és felkarikázzuk. A borsót enyhén sós vízben pár perc al...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kockázott sárgarépát, krumplit és a zöldborsót kevés sós vízben puhára főzzük, leszűrjük, és hagyjuk teljesen kihűlni. A leszűrt levet felhasználhatjuk a zselatin elkészítéséhez....
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű1.A hozzávalókat jól összekeverjük. :D
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű