Családireceptkönyv.hu

Tepsis hús zöldségekkel


Írta:

Elk. idő: 2 óra
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


csirkecomb
brokkoli
cékla
kaliforniai paprika
burgonya
lilahagyma
vöröshagyma
gomba
sárgarépa
fokhagyma
körte
Sütéshez: kacsazsír
Fűszerezéshez: Lucullus sültcsirke fűszersó

Elkészítés:


A zöldségeket megpucoltam, feldaraboltam, a csirkecombokat megmostam, majd bevagdostam és befűszereztem. Egy magasabb oldalú tepsi aljába kacsazsírt tettem, ráfektettem a csirkecombokat, majd rápakoltam a zöldségeket. Azért tettem alulra a húst, mert a zöldségektől sokkal ízletesebb lesz. 250 fokos sütőben alufóliával lefedve pároltam 40 percet, majd levettem a fóliát és a csirkecombokat felülre pakoltam, hogy ne csak párolódjanak, de szép színt is kapjanak. Kb. másfél óra alatt elkészíthető étel. Nagyon laktató és nagyon finom

Tepsis hús zöldségekkel

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Töltött krumpli 1.
Töltött krumpli 1.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Szalontüdő zsemlegombóccal
Szalontüdő zsemlegombóccal

A jól megmosott tüdőt, szívet, nyelvet fokhagymás, babérleveles, sóval, egész borssal ízesített vízben feltesszük főni és még beledobunk 1 nagy fej egészben hagyott, megtisztított...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Ági
Indiai Ötfűszeres Karaj Tepsiben
Indiai Ötfűszeres Karaj Tepsiben

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk