.20 dkg sertéslapocka, 20 dkg marhalábszár, 20 dkg pulyka, 3 nagy fej vöröshagyma, 3 zöldpaprika, 5 paradicsom, 3 gerezd zúzott fokhagyma, só, bors ízlés szerint, kevés őrölt csípős paprika,1 ek édes-nemes őrölt paprika, 2 dl tejföl, 1 dl olaj, 1 ek liszt...
.Olajon az apróra vágott hagymát pirítsd meg. Add hozzá a felkockázott zöldpaprikát, paradicsomot. Rakd rá az apróra vágott marhalábszárat, sózd, borsozd, fokhagymázd. Pirítsd olyan 20 percig. Ezután rakd rá a sertéslapockát, és öntsd fel annyi folyadékkal, hogy ellepje. Párold. 20 perc párolás után tedd hozzá a pulykát is. Szórd meg az őrölt paprikával (csípős és édes-nemes). Kevés folyadékot önts hozzá. Párold össze az egészet, puhára. Amikor megfőtt, tejfölös-lisztes habarással sűrítsd be
A zsírt felforrósítom, beleteszem a kockára vágott húsokat,és a csontot. Sózom,borsozom, fedő alatt a saját levében párolom. A zöldségeket tisztítás után vékony karikára vágom....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lencsét átválogatjuk, megmossuk és hideg vagy langyos vízbe áztatjuk pár órára. A pulyka szárnyát a forgónál félbevágjuk, az olajon, nagy lángon körös-körül megsütjük, majd egy k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA liszteket tálba szitáljuk a sóval, hozzáadjuk az olajat és a meleg vizet. Az egészet jól összedolgozzuk, és addig gyúrjuk, míg puha, homogén állagú tészta lesz belőle. Kivessz...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű