.20 dkg sertéslapocka, 20 dkg marhalábszár, 20 dkg pulyka, 3 nagy fej vöröshagyma, 3 zöldpaprika, 5 paradicsom, 3 gerezd zúzott fokhagyma, só, bors ízlés szerint, kevés őrölt csípős paprika,1 ek édes-nemes őrölt paprika, 2 dl tejföl, 1 dl olaj, 1 ek liszt...
.Olajon az apróra vágott hagymát pirítsd meg. Add hozzá a felkockázott zöldpaprikát, paradicsomot. Rakd rá az apróra vágott marhalábszárat, sózd, borsozd, fokhagymázd. Pirítsd olyan 20 percig. Ezután rakd rá a sertéslapockát, és öntsd fel annyi folyadékkal, hogy ellepje. Párold. 20 perc párolás után tedd hozzá a pulykát is. Szórd meg az őrölt paprikával (csípős és édes-nemes). Kevés folyadékot önts hozzá. Párold össze az egészet, puhára. Amikor megfőtt, tejfölös-lisztes habarással sűrítsd be
Kockázzuk fel a tököt és a répát majd kivajazott tepsibe fektessük bele úgy, hogy alsó rétegnek a vékonyra vágott falusi sertéscombot tegyük. Tűzdeljük meg erdélyi szalonnával szór...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Nehézkg
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVálaszd szét a tojásokat. Egy nagy tálban keverd össze a tejet, a tojássárgáját, a cukrot, a vaníliás cukrot és a lisztet. Osztrák császármorzsa recept: tojássárgája, cukor, liszt...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KözepesA lisztből, zsírból, sóból, és annyi tejfölből, hogy gyúrható legyen, lepénytésztát készítek. Két cipóra osztom, és pihenni hagyom. Az első cipót kinyújtom, kizsírozott piteformába...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű