1/2 karfiol
1 db tojas
só bors f.hagyma
Karfiolt lereszelem nyersen és a hozzávalókkal összekeverem.
Lepénnyé nyomom és kis zsíradékon kisütöm
A szalonnát csíkokra, a húst nagyobb darabokra vágjuk. Egy kiolajozott tepsibe tesszük. A burgonyát és a hagymát kockára, a fokhagymát vékony szeletekre vágjuk. A tepsibe, a húsra...
Elkészítési idő: 110perc Nehézség: KönnyűA még meleg áttört burgonyát a liszttel, a tojással, a margarinnal, kevés sóval összegyúrjuk. Ezután meglisztezett deszkán kisujjnyi vastagságú csíkokra vágjuk, és a tenyerünkkel k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst a rizzsel, tojással és fűszerekkel összekeverjük és nem túl nagy gombócokat formázunk belőle.A gombócokat lisztbe forgatom, és úgy teszem bele a paradicsomlébe. Ezzel a haba...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA húsgolyókhoz összekeverjük a hozzávalókat az ételízesítő kivételével, és kisebb gombócokat formázunk a masszából. A gombócokat ételízesítős vízben megfőzzük. A megfőtt gombócokat...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű