menu

Családireceptkönyv.hu

karfiol


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1/2 karfiol
1 db tojas
só bors f.hagyma

Elkészítés:


Karfiolt lereszelem nyersen és a hozzávalókkal összekeverem.
Lepénnyé nyomom és kis zsíradékon kisütöm

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Zsuzsa
Rizottó
Rizottó

Sonkás -gombás rizottó Elkészítés A megmosott, megtisztított gombát egyenletes kis kockákra vágjuk. A megolvasztott zsírban, állandó keveréssel 2 dkg finomra vágott vöröshagymá...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Közepes
share
Írta: Gyöngyi
Káposztás palacsinta sajtos tejföllel töltve
Káposztás palacsinta sajtos tejföllel töltve

A káposztát reszeljük és sóval, borssal megdinszteljük. A palacsintához a tojásokat a tejjel kikeverjük, majd folyamatosan hozzákeverjük a lisztet, olajat, sót, cukrot és kellő...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Andrea
Sólet
Sólet

A babot és a húsokat előző este beáztatjuk. Egy nagy tűzálló edénybe pakoljuk a babot, a füstölt húst, rá a hagymát, a paprikát, a zúzott fokhagymát, a babérlevelet, valamint a li...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Francia rakott burgonya
Francia rakott burgonya

bacon-olaj-pírítom-hagyma-fokhagyma-só,bors-liszt-összepírítom. Tejszín-tej-szerecsendió-összekeverem-szalonnás hagymába teszem-felforralom addig amig sűrű nem lessz. Tűzálló t...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk